SKU
HI97738

Fotometër për dioksidin e klorit - HI97738

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

HI97738 është një fotometër portativ i avancuar për matjen e dioksidit të klorit në ujë. Ky matës ofron një sistem optik superior që përdor një detektor referimi dhe filtra interferencash me brez të ngushtë për matje jashtëzakonisht të shpejta dhe të përsëritshme.

 • Nuk ka nevojë për ngrohje përpara se të bëni një matje.
 • Modaliteti tutorial për udhëzime hap pas hapi.
 • CAL Check për verifikimin e performancës së njehsorit.

 

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëheqë përmes konfigurimit, kalibrimit dhe testimit me mësime dhe animacione në ekran, në mënyrë që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht përdorni "Modalitetin Tutorial" në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Regjistrimi i të dhënave

Keni humbur një matje? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj do të regjistrojë automatikisht 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen në çast duke përdorur menunë e rikthimit të regjistrave.

CAL Check

Veçoria ekskluzive CAL Check e Hanna ofron një mënyrë të drejtpërdrejtë dhe pa stres për të siguruar që fotometri juaj të funksionojë siç duhet. Thjesht futni standardet e certifikuara të CAL Check dhe lëreni njehsorin tuaj t'ju udhëheqë përmes ekranit. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimeve për ndonjë arsye, thjesht kalibroni sipas standardit tuaj. 

Sistemi i avancuar optik

Një diodë që lëshon dritë (LED) siguron më shumë dritë duke përdorur më pak energji dhe një filtër interference me brez të ngushtë rezulton në lexime më të sakta dhe të përsëritshme.

Struktura

Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e mbyllur nga pluhuri, papastërtia dhe uji i jashtëm. Përveç kësaj, noton në rast se ju bie metri në ujë. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv të mbylljes pozitive për të siguruar që kuvetat të vendosen në mbajtëse në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

Dizajni portativ

I krijuar për t'u mbajtur lehtë në dorën tuaj për testim në lëvizje ose për matje në një banak, një ekran LCD me ndriçim të pasëm ofron lexime me një shikim nga çdo kënd, ditën apo natën. Bateritë AA të furnizuara ofrojnë jetë për më shumë se 800 matje. 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97738 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm për matje të suksesshme.

Çdo HI97738 furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastike (2 copë.)
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manual udhëzues
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit

 

Përmirësojeni kompletin e fotometrit tuaj me standardet  CAL Check për opsionin më ekonomik për testim.

Çdo HI97738C  furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastike (2 copë.)
 • HI97738A - CAL Check kuveta A për dioksidin e klorit
 • HI97738B - CAL Check kuveta B për dioksidin e klorit
 • Pëlhurë për fshirjen e kuvetave
 • Gërshërë
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manual udhëzues

 

 • Certifikata e cilësisë së njehsorit
 • Certifikata standarde e CAL Check

Specifikimet

 

Specifikime

Detaje

sku

HI97738

Intervali i dioksidit të klorit

0,00 deri në 2,00 mg/L (ppm)

Rezolucioni i dioksidit të klorit

0,01 mg/L (ppm)

Saktësia e dioksidit të klorit

±0.10 mg/L ±5% e leximit

Metoda e dioksidit të klorit

përshtatja e metodës së klorofenolit të kuq

Burim drite

Diodë që lëshon dritë, 575 nm

Detektor i dritës

fotocelë silikoni

Gjerësia e brezit të filtrit të brezit

8 nm

Saktësia e gjatësisë së valës së filtrit të brezit

±1,0 nm

Regjistrime

50 lexime

Furnizimi me energji elektrike

1,5 V AA Alkaline (3 copë)

Jetëgjatësia e baterisë

> 800 matje (pa dritë prapa)

Fikja automatike

Pas 15 minutash pasiviteti (30 minuta para një matjeje READ)

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% 

Dimensionet

142,5 x 102,5 x 50,5 mm (5,6 x 4,0 x 2,0")

Pesha

380 g (13,4 oz.)

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara