SKU
HI723

Kontrolluesi i gamës së lartë të Chromium VI® HC - HI723

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hanna Chromium VI High Range Checker® mbush hendekun midis kompleteve të thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Kompletet e provës kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi thithjen dhe përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Hanna Chromium VI High Range Checker® përdor një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografish silikoni për të ofruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmimin e përballueshëm të një komplete testimi kimik.

Detajet:

HI723 Checker® HC (Handheld Colorimeter) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto efektive për të matur kromin VI. Për shkak të vetive të tij rezistente ndaj korrozionit, kromi gjashtëvalent luan një rol të rëndësishëm në industrinë e pllakave dhe kullave ftohëse. Megjithatë, për shkak të natyrës së tij toksike dhe kancerogjene, kromi VI duhet të trajtohet mjaftueshëm përpara shkarkimit të ujërave të zeza. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kompleteve të testimit kimik, HI723 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë:

 

Specifikime

Krom, gjashtëvalent

 

Gama

0 deri në 999 ppb

Rezolucioni

1 ppb

Saktësia

±5 ppb ±4% e leximit

Metoda

përshtatja e ASTM, Manuali i Teknologjisë së Ujit dhe Mjedisit, D 1687-92, Metoda e difenilkarbohidrazidit

Specifikime Shtesë

 

Lloji i Baterisë

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% jo kondensuese

Fikja automatike

pas dhjetë minutash mospërdorim

Burimi i dritës me fotometër/kolorimetër

LED @ 610 nm

Detektor i dritës me fotometër/kolorimetër

fotocelë silikoni

Dimensionet

154 x 63 x 30 mm (6,1 x 2,5 x 1,2”)

Pesha

196 g (6,91 oz.)

Informacioni i porositjes

HI723 Checker® furnizohet me (2) kuveta mostrash me kapak, çantë fillestare të reagentit kromi VI HR për 6 teste (6 pako reagentësh pluhur), bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara