SKU
HI749

Testues i Kromit VI (range i ulët) - HI749

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Kontrolluesi i diapazonit të ulët Hanna Chromium 6 (HI749) teston për praninë e kromit 6 (krom gjashtëvalent) në përqendrime brenda intervalit nga 0 deri në 300 ppb me një saktësi prej ±3 ppb në mostra të tilla si uji i pijshëm dhe ujërat e zeza. Me një lexim dixhital, Hanna Checkers ofrojnë saktësi më të madhe të matjes kur krahasohen me kompletet e testimit kimik që mbështeten në perceptimin njerëzor të ngjyrës.

HI749 Checker® HC (Kalorimetër i përshtatshëm për t'u mbajtur në dorë) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto efektive për të matur kromin VI. Për shkak të vetive të tij rezistente ndaj korrozionit, kromi gjashtëvalent luan një rol të rëndësishëm në industrinë e pllakave dhe kullave ftohëse. Megjithatë, për shkak të natyrës së tij toksike dhe kancerogjene, kromi 6 duhet të trajtohet mjaftueshëm përpara shkarkimit të ujërave të zeza. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kompleteve të testimit kimik, HI749 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë.

 

Karakteristikat me një shikim:

  • Më e lehtë për t'u përdorur dhe më e saktë se kompletet e provës kimike
  • I dedikuar një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh
  • Ideale për: Cilësi të Ujit, Edukim, Industrial, Ujë Komunal

 

Specifikime

Krom, varg gjashtëvalent

0 deri në 300 ppb

 

1 ppb

Rezolucioni

±3 ppb ±5% e leximit

Saktësia

përshtatja e ASTM, Manuali i Teknologjisë së Ujit dhe Mjedisit, D 1687-92, Metoda Difenilkarbohidrazide.

Metoda

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Lloji i Baterisë

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% jo kondensuese

Mjedisi

pas dhjetë minutash mospërdorim

Fikja automatike

LED @ 525 nm

Burimi i dritës me fotometër/kolorimetër

fotocelë silikoni

Detektor i dritës me fotometër/kolorimetër

86,0 x 61,0 x 37,5 mm (3,4 x 2,4 x 1,5”)

Dimensionet

64 g (6,91 oz.)

Pesha

HI749 Checker® furnizohet me (2) kyveta kampione me kapak, komplet iniciues të reagentëve kromi VI LR për 6 teste (6 pako reagentësh pluhur), bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara