SKU
HI70671L

Tretësirë pastruese dhe dezinfektuese për algat, kërpudhat dhe bakteret (500 mL) - HI70671L

36,00 € 3.960,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 36,00 EUR (3.960,00 Lekë)

In stock

HI70671L është një solucion pastrues efektiv dhe acidik, i cili është formuluar posaçërisht për përdorim në aplikimet ku një elektrodë pH mund të mbulohet me alga, kërpudha dhe baktere. Elektrodat mund të bëhen të pista nga përdorimi dhe do të prodhojnë rezultate të pasakta. Solucionet pastruese të Hannë-s eliminojnë papastërtitë dhe mbetjet që mbeten në sipërfaqet e elektrodës kur zhyten në mostra gjatë matjes. Hanna sugjeron pastrimin e rregullt të llambës dhe kryqëzimit të elektrodës për të siguruar që sonda të jetë gjithmonë e pastër dhe të parandalojë çdo bllokim të kryqëzimit. Linja e solucioneve të pastrimit të Hannë-s është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Tretësirë pastruese e formuluar posaçërisht për të hequr produktet bakteriale nga një elektrodë pH
  • Data e skadencës dhe numri i lotit janë shënuar qartë në shishe

Detaje:

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë jo të duhur. Kjo është shumë e rëndësishme të theksohet, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon që elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. Matësit e pH në treg sot do të lejojnë një tension kompensues prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë, por në mënyrë ideale nuk duhet të jetë më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrimit kompenson ndryshimin në tensionin e kompensimit. Nëse zhvendosja mV vazhdon të devijojë dhe njehsori është i kalibruar me një elektrodë të ndotur, atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta.

Seria e tretësirave pastruese siguron efikasitet dhe saktësi maksimale të sensorëve tuaj kur përdoren për aplikimin e caktuar. Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si masë parandaluese kundër përdorimit të elektrodës së ndotur dhe për të siguruar që kryqëzimi të mos bllokohet. HI70671L është një tretësirë pastruese e krijuar për aplikime industriale ku elektrodat mund të mbulohen me alga, kërpudha ose baktere.

Shishe e vulosur

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës


Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Solucionet pastruese të Hannë-s janë të formuluara posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga prodhimi për një shishe të pahapur.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara