SKU
HI70641L

Tretësirë pastruese për produktet e qumështit - HI70641L

36,00 € 3.960,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 36,00 EUR (3.960,00 Lekë)

In stock

HI70641L është një tretësirë pastruese shumë efektive që është formuluar posaçërisht për përdorim me elektrodat e pH që mbulohen nga depozitimet e qumështit duke përfshirë qumështin, djathin, kosin dhe akulloren. . Elektrodat mund të bëhen të pista nga përdorimi dhe do të prodhojnë rezultate të pasakta. Solucionet pastruese të Hanna-s eliminojnë papastërtitë dhe mbetjet që mbeten në sipërfaqen e elektrodës pas matjes së djathit. Hanna sugjeron pastrimin e rregullt të llambës dhe kryqëzimit të elektrodës për të siguruar që sonda të jetë gjithmonë e pastër dhe të parandalojë çdo bllokim të kryqëzimit.

Linja e solucioneve të pastrimit të Hanna-s është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Tretësirë pastruese e formuluar posaçërisht për të hequr depozitat e djathit nga një elektrodë pH
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri për të siguruar cilësi
  • Data e skadencës dhe numri i lotit janë shënuar qartë në shishe

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë jo të duhur. Kjo është shumë e rëndësishme të theksohet, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon që elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. Matësit e pH në treg sot do të lejojnë një tension kompensues prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë, por në mënyrë ideale nuk duhet të jetë më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrimit kompenson ndryshimin në tensionin e kompensimit. Nëse zhvendosja mV vazhdon të devijojë dhe njehsori është i kalibruar me një elektrodë të ndotur, atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta.

 

 

Seria e tretësirave të pastrimit siguron efikasitet dhe saktësi maksimale të sensorëve tuaj kur përdoren për aplikimin e caktuar. Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si masë parandaluese kundër përdorimit të elektrodës së ndotur dhe për të siguruar që kryqëzimi të mos bllokohet. HI70641L është një tretësirë pastruese e krijuar posaçërisht për aplikime që përfshijnë matjen e pH në produktet qumështit.

Shishe e vulosur e papërshkrueshme nga ajri

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

 

Çdo shishe është e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Solucionet e pastrimit Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

 

Specifikimet

Paketa

Shishe

Sasia

1

Madhësia

500 ml

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara