SKU
HI7073L

Tretësirë pastruese për proteinat - HI7073L

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI7073L është një tretësire e përgjithshme pastrimi për elektrodën pH që mund të përdoret për një shumëllojshmëri aplikimesh. Elektrodat e pH-së kontaminohen gjatë përdorimit dhe mund të japin rezultate të pasakta. Përdorni tretësiren tonë të përgjithshme të pastrimit të elektrodës pH për të zgjatur jetën e elektrodës suaj dhe për të siguruar lexime të sakta.

  • Të formuluara posaçërisht për pastrimin e elektrodave pH ( te bllokuara nga proteinat)
  • Kanë te specifikuar datën e skadencës dhe nr LOT.
  • Të paketuara për të siguruar cilësinë.

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH-së është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë të papërshtatshme. Kjo është shumë e rëndësishme për t'u vërejtur, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon se elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. PH metrat në treg sot do të lejojë një tension offset prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë por idealisht duhet të jetë jo më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrim kompenson ndryshimin e tensionit offset. Nëse mV offset vazhdon të devijojë dhe matësi kalibrohet me një elektrode të pistë atëherë do të rezultojnë në lexime të pasakta.

 

 

Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si një masë parandaluese kundër përdorimit të një elektrode të pistë dhe për të siguruar që nyja nuk është e bllokuar. Thjesht duke e zhytur elektrodën në tretësiren e pastrimit HI7073L për 15 deri në 20 minuta do të shpërbëjë çdo depozitë minerale ose veshje.

Paketim I tillë që siguron cilësinë

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e tretësires

Çdo shishe ka nr e LOT-it dhe datën e skadencës.

  • Tretësiret e pastrimit Hanna janë formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

Specifikime

 

Aplikime

Proteina

Paketimki

shishe

Madhësia

500 mL

Sasia

1

Çertifikata e analizave

Jo

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara