SKU
HI8073L

Cleaning solution për proteinat në shishe FDA (500 mL) - HI8073L

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI8073L është një zgjidhje speciale enzimatike pastrimi që vjen në një shishe në përputhje me FDA. Është formuluar posaçërisht për përdorim në aplikime që lejojnë elektrodat të vijnë në kontakt me proteinat. Elektrodat mund të bëhen të pista nga përdorimi dhe do të prodhojnë rezultate të pasakta edhe kur lexojnë saktë në një tampon pH. Solucionet e pastrimit të Hanna eliminojnë papastërtitë dhe mbetjet që mbeten në sipërfaqet e elektrodës kur zhyten në mostra gjatë matjes dhe ruhen gabimisht. Hanna sugjeron pastrimin e rregullt të llambës dhe kryqëzimit të elektrodës për të siguruar që sonda të jetë gjithmonë e pastër dhe të parandalojë çdo bllokim të kryqëzimit.
 
  • Zgjidhje pastrimi enzimatike e formuluar posaçërisht për të hequr proteinat nga një elektrodë pH
  • Mbyllja e ajrosur për të siguruar ruajtjen e cilësisë dhe efikasitetit
  • Shishe që bllokon dritën në përputhje me FDA

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë jo të duhur. Kjo është shumë e rëndësishme të theksohet, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon që elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin tjetër. Matësit e pH në treg sot do të lejojnë një tension kompensues prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë, por në mënyrë ideale nuk duhet të jetë më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrimit kompenson ndryshimin në tensionin e kompensimit. Nëse zhvendosja mV vazhdon të devijojë dhe njehsori është i kalibruar me një elektrodë të ndotur, atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta.


Seria e zgjidhjeve të pastrimit siguron efikasitet dhe saktësi maksimale të sensorëve tuaj kur përdoren për aplikimin e caktuar. Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si masë parandaluese kundër përdorimit të elektrodës së ndotur dhe për të siguruar që kryqëzimi të mos bllokohet. HI8073L është një solucion pastrimi proteinash posaçërisht për aplikime që përfshijnë matjen e pH në një tretësirë të bazuar në proteina.

 

Shishe në përputhje me FDA

  • Shishe që bllokon dritën për të parandaluar degradimin nga rrezet UV


Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme

  • Siguron cilësi dhe freski të zgjidhjes


Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës.

  • Solucionet e pastrimit Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

 

Hanna ofron një linjë të plotë zgjidhjesh pastrimi të krijuara për aplikime specifike.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara