SKU
HI70663L

Tretësira pastruese për depozitat e dheut (500 mL) - HI70663L

36,00 € 3.960,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 36,00 EUR (3.960,00 Lekë)

In stock

HI70663L është një tretësire efektive pastruese që është formuluar posaçërisht për përdorim në aplikimet mbi një elektrodë pH që mund të kontaminohet. Elektrodat mund të kontaminohen nga përdorimi dhe do të japin rezultate të pasakta. Tretësiret pastruese të Hanës eliminojnë papastërtitë dhe mbetjet që lihen në sipërfaqet e elektrodave kur zhyten në mostra gjatë matjes .Hanna sugjeron pastrimin e bulbit dhe junction e elektrodës suaj në një rutinë të rregullt për të siguruar që sonda është gjithmonë e pastër .

  • Tretësirë pastrimi e formuluar posaçërisht për të hequr depozitat e dheut nga një elektrodë pH
  • Paketim për të siguruar cilësinë
  • Data e skadencës dhe numri I lotit të shënuara qartë në shishe

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH-së është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë të papërshtatshme. Kjo është shumë e rëndësishme për t'u vërejtur, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon se elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. PH metrat në treg sot do të lejojë një tension offset prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë por idealisht duhet të jetë jo më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrim kompenson ndryshimin e tensionit offset. Nëse mV offset vazhdon të devijojë dhe matësi kalibrohet me një elektrode të pistë atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta.

electrode cleaning illustration

Seria e Tretësirave të Pastrimit siguron efikasitetin dhe saktësinë maksimale të sensorëve tuaj kur përdoret për aplikimin e caktuar. Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si një masë parandaluese kundër përdorimit të një elektrode të pistë dhe për të siguruar që nyja nuk është e bllokuar. HI70663L është një tretësire pastrimi e bërë posaçërisht për aplikimet që përfshijnë matjen e pH-së në agrikulturë.

Shishe hermetike

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e zgjidhjes

 

Çdo bustinë ka të shënuar nr. Lot dhe datën e skadimit.

  • Buferët Hanna janë formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 5 vjetësh nga prodhimi për një bustinë të pahapur.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara