SKU
HI700635P

Tretësirë pastruese për depozitat e verës (25 x 20 mL bustina) - HI700635P

45,00 € 4.950,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 45,00 EUR (4.950,00 Lekë)

In stock

HI700635P është një tretësirë pastruese shumë efektive që është formuluar posaçërisht për përdorim me elektrodat e pH që mbulohen me lëngun e verës dhe depozitimet e mushtit. Elektrodat mund të bëhen të pista nga përdorimi dhe do të prodhojnë rezultate të pasakta edhe kur lexojnë saktë në një bufer pH. Solucionet pastruese të Hanna-s eliminojnë papastërtitë dhe mbetjet që mbeten në sipërfaqet e elektrodës. Hanna sugjeron pastrimin e rregullt të llambës dhe kryqëzimit të elektrodës për të siguruar që sonda të jetë gjithmonë e pastër dhe të parandalojë çdo bllokim të kryqëzimit. Çdo bustinë ka numrin e lotit dhe datën e skadencës të stampuar.

  • Tretësirë pastruese e formuluar posaçërisht për të hequr depozitat e verës nga një elektrodë pH
  • Paketat e përshtatshme, një përdorimshe, sigurojnë freskinë e solucionit

Detajet

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë jo të duhur. Kjo është shumë e rëndësishme të theksohet sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon që elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. Matësit e pH në treg sot do të lejojnë një tension kompensues prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë, por në mënyrë ideale nuk duhet të jetë më i madh se ±30 mV. Nëse zhvendosja mV vazhdon të devijojë dhe njehsori është i kalibruar me një elektrodë të ndotur, atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta. 

electrode-cleaning-illustration

Seria e tretësira e pastrimit siguron efikasitetin dhe saktësinë maksimale të sensorëve tuaj kur përdoren për aplikimin e caktuar. Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si masë parandaluese kundër përdorimit të elektrodës së ndotur dhe për të siguruar që kryqëzimi të mos bllokohet. HI700635P është një tretësirë pastruese e krijuar posaçërisht për industrinë e verërave, ku elektrodat mund të mbulohen me grimcat e verës dhe depozitat që gjenden në lëng dhe musht.

Struktura

  • Bustina e lehtë ndihmon në parandalimin e degradimit nga rrezet UV

Paketim njëpërdorimsh

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

Çdo qese e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Solucionet e pastrimit Hanna janë të formuluara posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga prodhimi për një qese të pahapur.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara