SKU
HI70636L

Tretësirë larëse për njollat e verës- HI70636L

36,00 € 3.960,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 36,00 EUR (3.960,00 Lekë)

In stock

HI70636L është një tretësirë pastruese shumë efektive që është formuluar posaçërisht për pstrimin e elektrodave  të pH-it që njollosen me verë ose musht. Elektrodat mund të njollosen nga përdorimi dhe mund të prodhojnë rezultate të pasakta.Tretësira pastruese e Hanna-s për njollat e verës do të heqë mbetjet nga sipërfaqja e elektrodës. Hanna sugjeron pastrimin e rregullt të llambës dhe fundin e elektrodës për të siguruar që sonda të jetë gjithmonë e pastër dhe të parandalojë çdo bllokim të elektrodës. Linja e solucioneve të pastrimit të Hanna është formuluar posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Tretësirë pastruese e formuluar posaçërisht për të hequr njollat e verës nga një elektrodë pH
  • Shishe e pajisur me vulë për të siguruar cilësi
  • Data e skadencës dhe numri i lotit janë shënuar qartë në shishe

Detaje:

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë jo të duhur. Kjo është shumë e rëndësishme të theksohet, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon që elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. Matësit e pH në treg sot do të lejojnë një tension kompensues prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë, por në mënyrë ideale nuk duhet të jetë më i madh se ±30 mV. Nëse zhvendosja mV vazhdon të devijojë dhe njehsori është i kalibruar me një elektrodë të ndotur, atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta.

 

electrode cleaning illustration

Seria e tretësirave të pastrimit siguron efikasitet dhe saktësi maksimale të sensorëve tuaj kur përdoren për aplikimin e caktuar. Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si masë parandaluese kundër përdorimit të elektrodës së ndotur dhe për të siguruar që kryqëzimi të mos bllokohet. HI70636L është një tretësirë pastrimi e krijuar posaçërisht për industrinë e verërave, ku elektrodat mund të njollosen nga lëngu i verës dhe mushti.

Struktura e shishes

Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

 

Çdo shishe është e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

Solucionet e pastrimit Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

 

Specifikimet:

Paketimi

Shishe

Sasia

1

Madhësia

500 mL

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara