SKU
HI70643L

Tretësirë pastruese për depozitat e kosit (500 mL) - HI70643L

36,00 € 3.960,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 36,00 EUR (3.960,00 Lekë)

In stock

HI70643L është një tretësirë pastruese shumë efektive që  që është formuluar posaçërisht për përdorim me elektroda pH që mbulohen me depozitat e kosit. Elektrodat mund të bëhen të pista nga përdorimi dhe do të prodhojnë rezultate të pasakta. Solucionet pastruese të Hanna-s eliminojnë papastërtitë dhe mbetjet që mbeten në sipërfaqen e elektrodës pas matjes së djathit. Hanna sugjeron pastrimin e rregullt të llambës dhe kryqëzimit të elektrodës për të siguruar që sonda të jetë gjithmonë e pastër dhe të parandalojë çdo bllokim të kryqëzimit.

Linja e solucioneve të pastrimit të Hanna-s është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Tretësirë pastruese e formuluar posaçërisht për të hequr depozitat e djathit nga një elektrodë pH
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri për të siguruar cilësi
  • Data e skadencës dhe numri i lotit janë shënuar qartë në shishe

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë jo të duhur. Kjo është shumë e rëndësishme të theksohet, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon që elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. Matësit e pH në treg sot do të lejojnë një tension kompensues prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë, por në mënyrë ideale nuk duhet të jetë më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrimit kompenson ndryshimin në tensionin e kompensimit. Nëse zhvendosja mV vazhdon të devijojë dhe njehsori është i kalibruar me një elektrodë të ndotur, atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara