SKU
HI727

Testues për ngjyrën e ujit Checker® HC - HI727

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Merrni rezultate të sakta të testimit të ujit me kolorimetrin tonë të thjeshtë të dorës. Mos u mundoni të përcaktoni ngjyrat në mënyrë vizuale, kolorimetri ynë i dorës eliminon vështirësinë e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një ngjyrë të drejtpërdrejtë të rezultatit të ujit në mënyrë dixhitale në njësitë e kobaltit platin (PCU). Kolorometri i ujit ju sjell teknologji më të saktë se kiti i testimeve kimike.

  • Kolorimetri ynë i dorës është i lëvizshëm dhe mbahet lehtësiht në xhepin tuaj.
  • Funksionimi me një buton e bën të thjeshtë marrjen e rezultateve tuaja.
  • Jeni gjithmonë në përputhje me kohëmatësin tonë të integruar që siguron përsëritshmëri.

HI727 Checker®HC (Handheld Colorimeter) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto efektive për të matur ngjyrën e ujit. E përdorur në ujin e pijshëm dhe ujërat e zeza, ngjyra e ujit mund të tregojë praninë e materialit të padëshirueshëm dhe potencialisht të dëmshëm, siç është lënda organike. Përbërës të tjerë të padëmshëm të ujit si taninet, hekuri dhe mangani mund të jenë gjithashtu të pranishëm dhe të japin ngjyrë. HI727 raporton ngjyrën e ujit nga 0-500 PCU (Platinum Cobalt Units).

 

Karakteristikat;

  • Më e lehtë për t'u përdorur dhe më e saktë se kitet testuese kimike
  • I dedikuar ndaj një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh
  • Ideale për: Cilësinë e Ujit, Mjedisin, ne Shkolla

 

Specifikimet

 

Specifikimet

Detaje

SKU

HI727

Intervali

0 deri në 500 PCU

Rezolucioni

5 PCU

Saktësia @ 25°C/77°F

±10 PCU ±5% e leximit

Burim drite

LED @ 470 nm

Detektor i dritës

fotocelë silikoni

Metoda

Përshtatja e Metodave Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Zeza, botimi i 18-të, Metoda Colorimetric Platinum Cobalt

Lloji i Baterisë

(1) 1.5V AAA

Fikja automatike

pas dhjetë minutash mospërdorim

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% jo kondensuese

Dimensionet

86,0 x 61,0 x 37,5 mm (3,4 x 2,4 x 1,5”)

Pesha

64 g (2,3 oz)

Informacioni i porositjes

HI727 Checker®HC furnizohet me kuveta për mostrën me kapak (2), bateri, udhëzime dhe udhëzues për fillimin e shpejtë.

Seti i kalibrimit

HI727-11

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara