SKU
HI97727

Fotometër portativ për ngjyrën e ujit - HI97727

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

HI97727 kombinon saktësinë dhe lehtësinë e përdorimit në një dizajn të thjeshtë, portativ. Sistemi optik i avancuar ofron saktësi të cilësisë së laboratorit ndërsa dizajni i tij miqësor për përdoruesit është i lehtë për çdo përdorues duke e bërë atë fotometrin perfekt për nevojat tuaja të testimit të cilësisë së ujit. Matësi HI97727 detekton ngjyrën e mostrave të ujit nga 0 në 500 PCU.

 • Nuk ka nevojë për warm up time
 • Modaliteti tutorial për instruksione të lehta hap pas hapi.
 • CAL check

portable-photometer-hand-menu

Vecori të mira

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëzojë përmes instalimit, kalibrimi dhe testimit me tutoriale dhe animacione në ekran që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht akseso Tutorial Mode në çdo fazë të procesit të rregullimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës.

Veçoria auto-off zgjat jetëgjatësinë e baterisë .

Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të ndizet për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, matësi do të mbyllet për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Regjistrimi I të dhënave

E humbe matjen? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj automatikisht do të logojë 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen menjëherë duke përdorur Menunë e Shënimeve.

Kontrolli CAL Check

Ky opsion siguron një mënyrë të drejtpërdrejtë për të siguruar që fotometri juaj po punon siç duhet. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimit për ndonjë arsye, thjesht kalibroni.

HI97727-Portable-Photometers-2x

Sistem optik i avancuar

Një Light Emitting Diode (LED) siguron më shumë dritë duke përdorur më pak fuqi dhe një filtër të ngushtë interferencë band rezulton në lexime më të sakta dhe të përsëritshme.

I ndërtuar mirë

I projektuar për t'u bërë ballë trokitjeve, rënieve së jetës reale, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e mbyllur nga pluhuri i jashtëm, papastërtia dhe uji. Përveç kësaj, ai pluskon në rast se ju hidhni matësin tuaj në ujë. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv të kyçjes pozitive për të siguruar që kuvetat të vendosen në mbajtësin në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

Dizajn portativ

I bërë për t'u përshtatur rehatshëm në dorën tuaj për testimin në vazhdim ose ne banak,një ekran LCD shpinë ofron lexime në një shikim nga çdo kënd, ditë apo natë. Bateritë e furnizuara AA sigurojnë jetë për më shumë se 800 matje.

 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97727 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm të nevojshëm për matjet e suksesshme.

Çdo HI97727 furnizohet me:

 • Kuveta  (2 pcs.)
 • Kapaku i mostrës (2 pcs.)
 • Stopper plastik (2 pcs.)
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 pcs.)
 • Manuali i instruksioneve
 • Çertifikata e cilësisë së matësit

Update në një model ekonomik

Çdo HI97710C furnizohet me:

 • Kuveta (2 pcs.)
 • Kapaku i mostrës (2 pcs.)
 • Stopper plastik (2 pcs.)
 • zero - CALTM Kuveta A
 • HI97727B‑ CAL CheckTM Cuvette B për ngjyrën e ujit
 • HI97710B‑ CAL CheckTM Cuvette B për pH
 • Leckë për fshirjen e kuvetave
 • Gërshërë
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 pcs.)
 • Manuali i instruksioneve
 • Çertifikata e cilësisë së matësit
 • Certifikata standarte

 

 

 

Specifikimet

sku

HI97727

Intervali

0 deri në 500 PCU (Njësitë e Kobaltit platin)

Rezolucioni

10 PCU

Saktësia

±10 PCU ±5% të leximit

Metoda

adaptimi i Metodës Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Ndotura, metoda kobaltit colorimetrik platin

Burimi i dritës

dioda e dritës që emigroj

Detektor drite

fotoqelizë silikoni

Shiriti i gjerësisë së filtrit bandpass

8 nm

Saktësia e gjatësisë së valës së filtrit bandpass

±1.0 nm

Regjistrimet e të dhënave

50 lexime (prerje automatike)

Furnizimi me energji

Alkaline 1.5 V AA (3 pcs.)

Jetëgjatësia e baterisë

> 800 matje (pa dritë të pasme)

Auto-off

Pas 15 minutave të pasivitetit (30 minuta para një matjeje lexo)

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F); 0 deri në 100% RH, i pashërbatueshëm

Dimensionet

142.5 x 102.5 x 50.5 mm (5.6 x 4.0 x 2.0")

Pesha

380 g (13.4 oz.)

Garancia

2 vjet

 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara