SKU
HI775

KOLORIMETËR PËR TESTIMET E ALKALITETIT - HI775

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Hanna Alkalinity Checker® për ujin e ëmbël mbush hendekun midis kiteve  të thjeshta të testimit kimik dhe instrumenteve profesionale. Kitet e testimeve kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Hanna Freshëater Alkalinity Checker® përdor një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografik silikoni për të siguruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmimin e përballueshëm të një kiti.

HI775 Checker® HC (Handheld Colorimeter) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto efektive për të matur alkalinitetin. I pranishëm në përqendrime të ndryshme në trupat ujorë të ëmbël, alkaliniteti, nga kripërat karbonate dhe jokarbonate, siguron një tampon kundër ndryshimeve drastike të pH në ujë. Përdorur në procesin e trajtimit të ujit të pijshëm, përqendrimi i alkalinitetit dikton se cilat kimikate përdoren dhe në çfarë vëllimesh, si dhe mbron ujin e pijshëm të përfunduar në sistemin e shpërndarjes.

 

Karakteristikat

  • Më e lehtë për t'u përdorur dhe më e saktë se kompletet e provës kimike
  • I dedikuar një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh
  • Ideale për: Cilësi të Ujit, Mjedisor, Arsimor, Industrial

 

Specifikime

SKU

HI775

Gama

0 deri në 500 ppm CaCO₃

Rezolucion

1 ppm

Saktësia @ 25°C/77°F

±5 ppm ±5% e leximit

Burimi i dritës

LED @ 610 nm

Detektor drite

fotoqelizë silikoni

Metoda

metodë colorimetrike. Reagimi bën që një gamë dalluese ngjyrash nga e verdha në të gjelbërt në blu të zhvillohet

Lloji i baterisë

(1) 1.5V AAA

Auto-off

pas 10 minutave mospërdorim

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); RH max 95% jo kondensues

Dimensionet

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5")

Pesha

64 g (2.3 oz)

Informacion*

HI775 Checker®HC vjen së bashku me kuvetat me kapak (2), alkalinity reagent starter kit (reagents për 25 teste), shiringë me bakshish, bateri, udhëzime dhe udhëzues fillim të shpejtë.

Set reagenti

HI775-26 (25 teste)

Set kalibrimi

HI775-11

Garanci

1 vit

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara