SKU
HI755

KOLORIMETËR MARINE PËR ALKALINITETIN- HI755

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Merrni rezultate të sakta për akuariumin tuaj me ujë të kripur me kolorimetrin tonë të thjeshtë portativ. Kolometri ynë i alkalinitetit mbush hendekun midis kiteve të testimit të alkalinitetit dhe instrumenteve të avancuara. Kitet standarde të testimit kanë saktësi të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të përputhur ngjyrat. Kolorimetri Hanna eliminon vështirësinë e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë të alkalinitetit të ujit të kripur në njësitë dKH.

  • Kolometri ynë portativ është i lëvizshëm dhe përshtatet lehtë.
  • Funksionimi i thjeshtë me një buton e bën të lehtë marrjen e rezultateve tuaja të alkalinitetit.
  • Përmirësoni rutinën tuaj të testimit
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara