SKU
HI3090T

Elektrodë ORP e kombinuar me trup xhami - Sensori platini, lidhës i tipit T - HI3090T

215,00 € 23.650,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 215,00 EUR (23.650,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë ORP e kombinuar me trup xhami është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si sensori i platinit, një kryqëzim xhami në tokë dhe lidhje e tipit T. Me dizajnin e tij të qëndrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për të qëndruar në mjedisin tuaj të procesit.

  • Elektrodë ORP e kombinuar xhami-trup.
  • Lidhës me kapak vida dhe fije PG 13.5.
  • E ndërtuar për përdorim të përditshëm dhe të kërkuar në aplikime industriale.

Elektrodë e kombinuar

Elektrodë e vetme e kombinuar që ka komponentë ndjesie dhe referimi për lehtësi të shtuar.

Sensor platini

Ofron përgjigjen më të mirë në një gamë të gjerë aplikimesh.

PEI trup

Elektrodat me trup PEI janë të thyera dhe të përshtatshme për aplikime jokritike që kërkojnë një kombinim shumë të mirë të rezistencës kimike, mekanike dhe termike.

Trup xhami

Elektrodat e trupit të qelqit janë më të lehta për t'u pastruar, mund t'i rezistojnë presionit të lartë dhe aplikacioneve me temperaturë të lartë dhe ofrojnë rezistencë të lartë ndaj kimikateve agresive.

Lidhës i tipit T

Projektuar nga Hanna për të përfituar nga filli PG 13.5 dhe kapaku i vidës. Fija PG 13.5 siguron instalimin e duhur në linjë ndërsa kapaku i vidës lejon shkathtësi maksimale duke bërë të mundur lidhjen e një kablloje me gjatësi të ndryshme.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje polimeri xhel

Siguron jetë të gjatë të elektrodës dhe besueshmërinë në mjedise të ashpra.

 

Specifikimet

SKU

3090T

Këshillë/ Formë

Platinum

Trup

Qelqi

Kryqëzim

Xham i dyfishtë, i bluar

Lloji i Qelqit

(-5 deri në 95°C/23-203°F)

Elektrolite

Polimer

Matching Pin

Jo

Amplifikator

Jo

Temperatura Sensor

Jo

Presioni Max

3 bar (43.5 psi)

Lidhës

T-lloj

Gjatësi

140mm

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara