SKU
HI3190T

Elektrodë ORP e kombinuar me trup xhami - Sensori platini, lidhës i tipit T - HI3190T

316,00 € 34.760,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 316,00 EUR (34.760,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë ORP e kombinuar me trup xhami është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si sensori i platinit, një kryqëzim PTFE dhe lidhje e tipit T. Me dizajnin e tij të qëndrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për të qëndruar në mjedisin tuaj të procesit.

  • Elektrodë ORP e kombinuar xhami-trup.
  • Lidhës me kapak vida dhe fije PG 13.5 .
  • E ndërtuar për përdorim të përditshëm dhe të kërkuar në aplikime industriale

Elektrodë e kombinuar
Elektrodë e vetme e kombinuar që ka komponentë ndjesie dhe referimi për lehtësi të shtuar.

Sensor platini
Ofron përgjigjen më të mirë në një gamë të gjerë aplikimesh.

PTFE kryqëzim
Elektroda ka një kryqëzim unik rezistent ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Trup xhami
Elektrodat e trupit të qelqit janë më të lehta për t'u pastruar, mund t'i rezistojnë presionit të lartë dhe aplikimeve me temperaturë të lartë dhe ofrojnë rezistencë të lartë ndaj kimikateve agresive.

Lidhës i tipit T
Projektuar nga Hanna për të përfituar nga filli PG 13.5 dhe kapaku i vidës. Fija PG 13.5 siguron instalimin e duhur në linjë ndërsa kapaku i vidës lejon shkathtësi maksimale duke bërë të mundur lidhjen e një kablloje me gjatësi të ndryshme.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje polimeri xhel
Siguron jetë të gjatë të elektrodës dhe besueshmërinë në mjedise të ashpra. 

 

Specifikimet 

Lloji i kryqëzimit/Norma e rrjedhës

Dyfish, PTFE

Lloji i Elektrolitit

Polimer

Materiali i Trupit

Qelqi

Lloji i Qelqit

-15 në 100°C/5 në 212°F

Këshillë / Formë

Platinum

Matching Pin

Jo

Maks. Presion

6 bar (87 psi)

Gjatësia e përgjithshme

140mm

Temperatura Sensor

Jo

Lloji i Lidhësit

T-lloj

Amplifikator

Jo

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara