SKU
HI3210B/5

Elektroda ORP e Kombinuar (trupi PEI, kabulli 5m) - HI3210B/5

214,00 € 23.540,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 214,00 EUR (23.540,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë e kombinuar ORP (trupi PEI) është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si sensori i platinit, një cloth juntion dhe lidhje e tipit T. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë ORP e kombinuar trup PEI.
  • Lidhës i kapakut me vidë dhe fileto PG 13.5 .
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale

Elektroda e kombinuar

Elektrodë e vetme e kombinuar që ka komponentë sensorë dhe referues për komoditet të shtuar.

Trupi PEI

Elektrodat me trup PEI janë të forta dhe të përshtatshme për aplikime jokritike që kërkojnë një kombinim shumë të mirë të rezistencës kimike, mekanike dhe termike.

Kryqëzim PTFE

Elektroda ka një lidhje unike rezistente ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Lidhës BNC

Lejon lidhjen e shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP

Sensor platini

Ofron përgjigjen më të mirë në një gamë të gjerë aplikacionesh.

Instalim fleksibël

Të gjitha elektrodat Hanna pH dhe ORP mund të montohen me montuesit e brendshme dhe zhytëse Hanna.

Specifikimet

Emri i specifikimeve

Detaje

SKU

HI3210B/5

Maja

Platin

Trupi

PEI

Kryqëzimi

Dyshe, PTFE

Lloji i xhamit

(0 deri në 80°C/ 32 deri në 176°F)

Elektroliti

Polimer

Matching pin

Jo

Përforcues

Jo

Sensor temperature

Jo

Presioni maksimal

3 bar (43.5 psi)

Lidhës

BNC

Kabulli

5m

Gjatësia

148.5mm

Garancia

6 muaj

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara