SKU
HI3211T

Elektrodë ORP e Kombinuar - trup PVDF, Sensor Platini, Lidhës i tipit T - HI3211T

221,00 € 24.310,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 221,00 EUR (24.310,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë e kombinuar ORP me trup xhami është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si sensori i platinit, cloth junction dhe lidhje e tipit T. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë ORP e kombinuar me trup xhami.
  • Lidhësi i kapakut me vidë dhe fileto PG 13.5.
  • E ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Elektrodë e kombinuar

Elektrodë e vetme e kombinuar që ka komponentë sensori dhe referues për komoditet të shtuar.

Sensor prej platini

Ofron përgjigjen më të mirë në një gamë të gjerë aplikacionesh.

Cloth junction

Pastroni kryqëzimin duke nxjerrë thjesht 1/8” të “kryqëzimit” nga elektroda për të ekspozuar një pjesë të re, duke rezultuar në një “kryqëzim” të rinovuar.

Trup prej xhami

Elektrodat prej qelqi janë më të lehta për t'u pastruar, mund të përballojnë presionin e lartë dhe aplikimet në temperaturë të lartë dhe ofrojnë rezistencë të lartë ndaj kimikateve agresive.

Lidhës i tipit T

Dizenjuar nga Hanna për të përfituar si nga fileto PG 13.5 ashtu edhe nga kapaku i vidës. Fileto PG 13.5 siguron instalimin e duhur në linjë ndërsa kapaku i vidës lejon shkathtësinë maksimale duke bërë të mundur lidhjen e një kabulli me gjatësi të ndryshme.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje polimeri xhel

Siguroni jetëgjatësi dhe besueshmëri të gjatë të elektrodës në mjedise të vështira.

Specifikimet 

Specifikimet e produktit Detaje
SKU HI3211T
Lloji i sensorit Platin
Body Qelq
Kryqëzimi E dyfishtë
Lloji i qelqit (0 në 80°C/ 32 në 176°F)
Elektroliti Polimer
Matching Pin Jo
Përforcues Jo
Sensor temperature Jo
Presioni max 3 bar (43.5 psi)
Lidhja Lloji-T
Gjatësia 140mm
Garancia 6 muaj
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara