SKU
HI1210T

Elektrodë e kombinuar pH (PEI ) – Lidhës tipi T - HI1210T

113,00 € 12.430,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 113,00 EUR (12.430,00 Lekë)

In stock

Ky kombinim i elektrodës pH me PEI-body është projektuar për aplikime industriale me karakteristika të tilla si lidhësi tipit T . Me dizajnin e saj të qëndrueshëm, ju mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë me cloth junction
  • Qelqi me qëllim të përgjithshëm mund të përdoren në shumë aplikime
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, për aplikimet industriale

Elektroda e kombinimit

Elektroda e vetme e kombinuar që ka komponente të ndjeshme dhe referuese për lehtësi të shtuar.

 

Formulim qelqi me qëllim të përgjithshëm

Qelqi me qëllim të përgjithshëm siguron përgjigjen më të mirë mbi të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.

 

Lidhës BNC

Lejon lidhje të shpejtë dhe të lehtë me çdo matës apo transmetues pH/ORP.

 

Teknologjia e bashkimit të dyfishtë me mbushjen e polimerit të xhelit

Siguroni jetë të gjatë elektrode dhe besueshmëri në mjedise të ashpra.

 

Nyja PTFE

Elektroda ka një nyje unike rezistente ndaj bllokimve që përmirëson si jetën e sondës, ashtu edhe saktësinë.

 

Specifikimet

 

Materiali i trupit

PEI

Lloji i kryqëzimit/rrjedhjes

Dyfish, pëlhurë

Elektrolite

Xhel

Maks. presion.

3 bar (43.5 psi)

Lloji i qelqit

(-15 deri 80C/ 5 deri 176F)°°

Gjatësia e trupit / Gjatësia e përgjithshme

140mm

Sensor temperature

Jo

Amplifikator

Jo

Lidhja

Tipi T

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara