SKU
HI1090B/5

Elektroda e kombinuar pH (trup qelqi dhe kabull 5 m) - HI1090B/5

183,00 € 20.130,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 183,00 EUR (20.130,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë e kombinuar pH (trup xhami) është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si kryqëzimi i xhamit të bluar dhe xhami me temperaturë të lartë. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë pH e kombinuar me trup qelqi.
  • Xhami me temperaturë të lartë mund të përballojë efektet e temperaturave të larta që çojnë në jetëgjatësi më të madhe të sondës.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Elektroda e kombinuar

Elektrodë e vetme e kombinuar që ka komponentë sensorë dhe referues për komoditet të shtuar.

Trup xhami

Elektrodat e trupit të qelqit janë më të lehta për t'u pastruar, mund t'i rezistojnë aplikimeve të presionit të lartë dhe temperaturës së lartë dhe ofrojnë rezistencë të lartë ndaj kimikateve agresive.

Formulimi i xhamit me temperaturë të lartë

Xhami me temperaturë të lartë mund të përballojë efektet e temperaturave të larta që çojnë në jetëgjatësi më të madhe të sondës.

Lidhës BNC

Lejon lidhjen e shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje polimer xhel

Siguroni jetëgjatësi dhe besueshmëri të gjatë të elektrodës në mjedise të vështira.

Instalim fleksibël

Të gjitha elektrodat Hanna pH dhe ORP mund të montohen me montueset e brendshme dhe zhytëse Hanna.

Specifikimet

Kryqëzimi i pH/Shkalla e rrjedhjes

Xham i dyfishtë, i bluar

Lloji i elektrolitit

Polimer

Materiali i trupit

Xhami

Lloji i xhamit

HT (-5 deri në 95°C/ 23-203°F; 0 deri në 14 pH)

Mathcing pin 

Jo

Presioni max

3 bar (43.5 psi) 

Gjatësia e përgjithshme

110mm 

Sensor temperature

Jo

Diametri i jashtëm

12mm 

Kabulli

5m 

Lloji i lidhësit

BNC 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara