SKU
HI1190T

Elektrodë pH e Kombinuar (Trup Xhami - Temperatura e Ulët) me Lidhësin Tipi-T - HI1190T

212,00 € 23.320,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 212,00 EUR (23.320,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë e kombinuar pH është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si një kryqëzim PTFE, xham me temperaturë të ulët dhe lidhje e tipit T. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë pH me membranë ekskluzive PTFE që nuk bllokohet.
  • Xham me temperaturë të ulët për stabilizim të shpejtë dhe rezultate më të sakta në temperatura më të ulëta.
  • E ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Elektrodë e kombinuar

Elektrodë e vetme e kombinuar që ka sensorë dhe referues për komoditet të shtuar.

Kryqëzim PTFE

Elektroda ka një lidhje unike rezistente ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Trup prej xhami

Elektrodat e trupit prej qelqi janë më të lehta për t'u pastruar, mund t'i rezistojnë aplikimeve të presionit të lartë dhe temperaturës së lartë dhe ofrojnë rezistencë të lartë ndaj kimikateve agresive.

Formulimi i xhamit me temperaturë të ulët

Xham me temperaturë të ulët për stabilizim të shpejtë dhe rezultate më të sakta në temperatura më të ulëta.

Lidhës i tipit T

Dizenjuar nga Hanna për të përfituar si nga fileto PG 13.5 ashtu edhe nga kapaku i vidës. Fileto PG 13.5 siguron instalimin e duhur në linjë ndërsa kapaku i vidës lejon shkathtësinë maksimale duke bërë të mundur lidhjen e një kablloje me gjatësi të ndryshme.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje polimeri xhel

Siguroni jetëgjatësi dhe besueshmëri të gjatë të elektrodës në mjedise të vështira.

Specifikimet

Specifikimet e produktit Detaje
SKU HI1190T
Trupi Qelq
Kryqëzimi E dyfishtë, PTFE
Temperatura (-15 në 80°C/ 5 në 176°F)
Elektroliti Polimer
Matching Pin Jo
Përforcues Jo
Sensor temperature Jo
Presioni max 3 bar (43.5 psi)
Lidhja Lloji-T
Gjatësia 140mm
Garancia 6 muaj
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara