SKU
HI1210B/5

Elektrodë e kombinuar pH (PEI )- HI1210B/5

190,00 € 20.900,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 190,00 EUR (20.900,00 Lekë)

In stock

Ky kombinim i elektrodës pH me PEI-body është projektuar për aplikime industriale me karakteristika të tilla si lidhësi BNC dhe submersioni dhe aftësia in-line e instalimit. Me dizajnin e saj të qëndrueshëm, ju mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë e kombinuar PEI
  • Lidhësi BNC lejon lidhje të shpejtë dhe të lehtë me çdo matës apo transmetues pH/ORP.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, për aplikimet industriale

Elektroda e kombinimit

Elektroda e vetme e kombinuar që ka komponente të ndjeshme dhe referuese për lehtësi të shtuar.

 

Trupi PEI

Elektrodat me trup PEI janë të përshtatshme për aplikime që kërkojnë një kombinim shumë të mirë të rezistencës kimike, mekanike dhe termike.

 

Nyja PTFE

Elektroda ka një nyje unike rezistente ndaj bllokimeve që përmirëson si jetën e sondës, ashtu edhe saktësinë.

 

Lidhës BNC

Lejon lidhje të shpejtë dhe të lehtë me çdo matës apo transmetues pH/ORP.

 

Sensor platini

Jep përgjigjen më të mirë mbi një gamë të gjerë aplikimesh. 

Specifikimet

 

Materiali i trupit

PEI

Lloji i kryqëzimit/Kursi i rrjedhjes

Dyfish, PTFE

Elektroliti

Polimer

Lloji i qelqit

(0 deri 80C/ 32 deri 176F)°°

Maks. presionit

3 bar (43.5 psi)

Gjatësia e përgjithshme

148.5mm

Sensor temperature

Jo

Matching pin

Jo

Amplifikator

Jo

Montimi i sondave

3/4 x 16 UNF

Kabulli

7-pole; 1 m (3.3')

Lidhja

BNCTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara