SKU
HI1191T

Elektrodë pH e Kombinuar me Lidhësin Tipi-T - HI1191T

248,00 € 27.280,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 248,00 EUR (27.280,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë pH e kombinuar me trup qelqi është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si një kryqëzim PTFE, xham me temperaturë të ulët dhe lidhje të tipit T. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë pH me membranë ekskluzive PTFE që nuk bllokohet.
  • Xham me temperaturë të ulët për stabilizim të shpejtë dhe rezultate më të sakta në temperatura më të ulëta.
  • I ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Elektrodë e kombinuar

Elektrodë e vetme e kombinuar që ka sensorë dhe referues për komoditet të shtuar.

Kryqëzim PTFE

Elektroda ka një lidhje unike rezistente ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Trup prej xhami

Elektrodat e trupit të qelqit janë më të lehta për t'u pastruar, mund të përballojnë presionin e lartë dhe aplikimet në temperaturë të lartë dhe ofrojnë rezistencë të lartë ndaj kimikateve agresive.

Formulimi i xhamit me temperaturë të ulët.

Xham me temperaturë të ulët për stabilizim të shpejtë dhe rezultate më të sakta në temperatura më të ulëta.

Lidhës i tipit T

Dizenjuar nga Hanna për të përfituar si nga fileto PG 13.5 ashtu edhe nga kapaku i vidës. Fileto PG 13.5 siguron instalimin e duhur në linjë ndërsa kapaku i vidës lejon shkathtësinë maksimale duke bërë të mundur lidhjen e një kablloje me gjatësi të ndryshme.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje polimer xhel

Siguroni jetëgjatësi dhe besueshmëri të gjatë të elektrodës në mjedise të vështira.

Specifikimet

Materiali i trupit

Qelq

Kryqëzimi

I dyfishtë, PTFE

Elektroliti

Polimer

Presioni max

3 bar (43.5 psi)

Lloji i xhamit

(-15 në 80°C/ 5 në 176°F)

Diametri

12 mm

Gjatësia e trupit/Gjatësia e përgjithshme

140mm

Temperatura e rekomanduar e operimit

-5 në 70°C (23 në 158°F) - LT

Sensor temperature

Jo

Matching Pin

Jo

Përforcues

Jo

Lloji i lidhjes

Lloji-T

Montimi i sondës

PG 13.5 Fije

 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara