SKU
HI98130

Testues i kombinuar për pH/Konduktivitetin/TDS (High Range) - HI98130

179,00 € 19.690,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 179,00 EUR (19.690,00 Lekë)

In stock

I saktë. I papërshkueshëm nga uji. Përdorni në rutinën tuaj  HI98130.

    • Dizajni kompakt & i papërshkueshëm nga uji përshtatet pikërisht në xhepin tuaj që ta çoni kudo.
    • Cloth junction zgjat jetën e testuesit tuaj të pH dhe përçueshmërisë.
    • I mrekullueshëm për hidroponikën, akuariumet, pishinat
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara