SKU
HI98129

Testues i kombinuar për pH/përcjellshmërinë/TDS (low range) - HI98129

179,00 € 19.690,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 179,00 EUR (19.690,00 Lekë)

Out of stock
 • Testuesi Combo® low range për pH, EC, TDS (ppm), temperatura është një nga matësit më të njohur të Hannë-s. Dizajni i papërshkueshëm nga uji, funksionimi i thjeshtë dhe elektroda e zëvendësueshme do të thotë që ju mund ti përdorni këta matës për vite me rradhë.

   • HI98129 është projektuar për përdorim me rreze të ulët (0 deri në 3999 µS/cm ose 0-2000 ppm). Zgjidhni HI98130 për modelin hight range.
   • Dizajni kompakt dhe i papërshkueshëm nga uji përshtatet pikërisht në xhepin tuaj, në mënyrë që ta çoni kudo.
   • Elektroda e zëvendësueshme e pH zgjat jetën e testuesit tuaj me vite.

HI98129 është një testues i lehtë për t'u përdorur, i saktë dhe i papërshkueshëm nga uji për pH, përcjellshmërinë, TDS (ppm). Ai mat pH, EC në intervalin e ulët (0 deri në 3999 µS/cm), TDS (0 deri në 2000 ppm) dhe temperaturën. Ky testues xhepi me kombinimin lundrues, i papërshkueshëm nga uji ka një LCD të lehtë për t'u lexuar dhe një mbyllje automatike. Të gjitha leximet e pH, EC dhe TDS (ppm) kompensohen automatikisht nga temperatura (ATC) për të parandaluar ndryshimet e lidhura me temperaturën në matjet tuaja. Për leximet EC dhe TDS (ppm), faktori i konvertimit EC/TDS (CONV) zgjidhet nga përdoruesi, si dhe koeficienti i kompensimit të temperaturës β (BETA).

Fisheku i elektrodës së pH i zëvendësueshëm

 

Testuesi HI98129 përmban një fishek elektrodë për pH të lehtë për t'u zëvendësuar. Gjithashtu, lidhësi i fortë dhe i fiksuar nuk ka kunja për tu përkulur ose thyer!

Sonda testuese EC dhe TDS (ppm) me saktësi të lartë

 

Sonda e përcjellshmërisë së grafitit siguron saktësi më të madhe sepse nuk mund të kontaminohet nga depozitat e kripës në tretësirë. Sensori i temperaturës së ekspozuar siguron kohë të shpejta reagimi dhe garanton lexime shumë të sakta të kompensimit të temperaturës.

 

Veçoritë:

 

3 sensorë në një testues të vetëm

 

 • Elektrodë pH me bashkues
 • Sensori amperometrik EC/TDS
 • Sonda e ekspozuar e temperaturës për lexime më të shpejta të EC dhe TDS (ppm).

I papërshkueshëm nga uji

 

 • Projektuar për të notuar nëse bie aksidentalisht në mostër

Intervali i gjerë i pH

 

 • Intervali i pH është nga 0.00 në 14.00 pH

Faktori i konvertimit EC në TDS (ppm) i përzgjedhshëm

 

 • Zgjedhja e një faktori konvertimi 0,45 ose 1,0

Kompensimi automatik i temperatures

 

 • Të gjitha leximet kompensohen për ndryshimet në temperaturë
 • Temperatura e shfaqur në oC ose oF së bashku me pH, EC ose TDS

Treguesi i stabilitetit

 

 • Metri shfaq një etiketë që do të zhduket kur leximi të ketë arritur stabilitet

Butoni HOLD

 

 • Ngrin leximin në ekran për të lejuar regjistrimin e matjeve

BEPS (Sistemi i parandalimit të gabimeve të baterisë)

 

 • Matësi do të fiket automatikisht nëse nuk ka energji të mjaftueshme për të marrë një matje të saktë

Niveli i % i baterisë në nisje

Treguesi i baterisë së ulët

 

 • Kur niveli është nën 5%, simboli i baterisë në LCD pulson për të treguar një gjendje të ulët të baterisë.

Fikja automatike

 

 • Funksioni i fikjes automatike fik automatikisht njehsorin pas 8 minutash mospërdorim për të maksimizuar jetëgjatësinë e baterisë

 

Specifikimet 

Specifikime

Detaje

SKU

HI98129

Intervali i pH

0.00 deri në 14.00 pH

Rezolucioni i pH

0.01 pH

Saktësia e pH (@25°C/77°F)

±0,05 pH

Kalibrimi i pH

automatike, me një ose dy pika me dy grupe tamponash standarde

(pH 4.01 / 7.01 / 10.01 ose 4.01 / 6.86 / 9.18)

Kompensimi i temperaturës pH

automatike

Intervali i EC

0 deri në 3999 μS/cm

Rezolucioni i EC

1 μS/cm

Saktësia e EC

±2% FS

Intervali i TDS

0 deri në 2000 mg/L (ppm)

Rezolucioni TDS

1 mg/L (ppm)

Saktësia TDS

±2% FS

Kalibrimi TDS

automatike, një pikë në 1413 μS/cm ose 1382 mg/L (ppm)

Koeficienti i korrigjimit të temperaturës

automatik me у të rregullueshme nga 0,0 në 2,4% / °C

Faktori i Konvertimit EC në TDS

0,45 deri në 1,00

Intervali temperatura

-5,0 deri në 60,0°C / 23,0 deri në 140,0°F

Rezolucioni i temperaturës

0,1°C / 0,1°F

Saktësia e temperaturës

±0,5°C /±1°F

Elektroda pH

HI73127 (i zëvendësueshëm; i përfshirë)

Fikja automatike

fikur automatikisht pas 8 minutash mospërdorim

Lloji / Jeta e baterisë

1,5 V (4) / përafërsisht. 100 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH maksimale 100%

Dimensionet

163 x 40 x 26 mm (6,4 x 1,6 x 1,0'')

Pesha

100 g (3,5 oz.)

Informacioni i porositjes

HI98129 paketohet me:HI70004 pH 4.01 solucion buferik 20 mL bustina (1 pc.), HI70007 pH 7.01 solucion buferik 20 mL bustina (1 pc.),HI70300N solucion ruajtës për elektrodën e  pH & ORP  20 mL bustina (1 pc.), HI70031 1413 μS/cm standard konduktiviteti 20 mL bustina (1 pc.), HI70032 1382 ppm TDS standard 20 mL bustina (1 pc.), HI700601 pH & ORP solucion pastrues për elektrodën 20 mL bustina (1 pc.), HI73127 elektroda e pH, HI73128 mjet për heqjen e elektrodës, 1.5V bateri (4 pcs.), certifikata e cilësisë së instrumentit dhe manuali i udhëzimeve.

 

 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara