SKU
HI181-2

Mini-përzierës magnetik kompakt me mbajtëse elektrodash- HI181

201,00 € 22.110,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 201,00 EUR (22.110,00 Lekë)

In stock

HI181 janë një familje mini-përzierësish magnetik të lehtë me një mbajtëse elektrodash të integruar. Përzierësit janë kompakt dhe të lehtë për t'u përdorur, që kërkojnë shumë pak hapësirë. Konfigurimi i matjes është i thjeshtë me krahun e rregullueshëm të elektrodës dhe ngjyrat e shumta lejojnë njohjen e lehtë në tavolinat e mbushura me instrumenta.

  • Krah i rregullueshëm me shumë elektroda për konfigurim të thjeshtë.
  • Mekanizëm Speedsafe™ për funksionim të sigurt.
  • Veshja e qendrueshme ABS për mjedise të vështira laboratorike

HI181-1-Stirring

Përzierësit magnetikë janë aksesorë të rëndësishëm që gjenden në çdo mjedis testimi. Një përzierës magnetik do të sigurojë që kampioni juaj të përzihet plotësisht duke rezultuar në stabilitet më të madh dhe matje më të sakta. Lëvizja do të rrisë gjithashtu kohën e përgjigjes së elektrodës tuaj në tretësirë, në mënyrë që të mund të shpenzoni më pak kohë në testim.

Mbajtëse e integruar e elektrodës

Krahu i rregullueshëm i elektrodës së mini-përzierësve HI181 mban deri në tre elektroda me diametër 12 mm për matje të përshtatshme të gjitha-në-një të një kampioni të vetëm. Për matjet që kërkojnë kompensim të temperaturës, një sondë e temperaturës Hanna mund të vendoset në mbajtësen e elektrodës për të marrë lexime të kompensuara me saktësi.

Speedsafe™

Ky përzierës përfshin kontrolle elektronike që lejojnë përdoruesin të rregullojë shpejtësinë me saktësi më të madhe. Mekanizmi i brendshëm Speedsafe™ do të sigurojë që shpejtësia maksimale të mos kalohet kurrë për funksionim të sigurt.

Trupi ABS 

I pajisur me një veshje ABS, mini përzierësi HI181 është i lehtë dhe i qendrueshëm, në gjendje t'i rezistojë efekteve të dëmshme të kimikateve që mund të derdhen aksidentalisht.

 

Specifikimet

Sku

HI181

Kapaciteti maksimal përzierës

1 litër (0.26 gallonë)

Gama e shpejtësisë Min

100 rpm

Gama e shpejtësisë Max

1000 rpm

Burimi i energjisë

110/115 Vac or 220/240 Vac, 50/60 Hz

Kategoria e instalimit

II

Materiali i Veshjes

Plastika ABS 

Mjedisi

0 në 50˚C (32 to 122˚F); RH max 95%

Dimensionet

137 mm (dia) x 51 mm (h) (5.39 x 2”)

Pesha

640 g (1.4 lbs.)

Garancia

2 vite

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara