SKU
HI70484

Kiti i Plotë i Tubave për Analizuesit e Procesit të Serisë PCA (3 copë) - HI70484

In stock

Kiti i plotë i tubave PCA (3 copë). Çdo kit përfshin:

  • Tuba C-flex jo transparentë 150L x 0,8ID (5,9 x 0,03'') (4 copë)
  • Tuba C-flex jo transparentë 55L x 0,8ID (2,1 x 0,03'') (2 copë)
  • Tuba C-flex jo transparentë 50L x 0,8ID (2,0 x 0,03'')
  • Sitë në formë Y

Kiti i plotë i tubave për analizuesit e proceseve (Seria PCA)

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara