SKU
HI702-11

Seti i kalibrimit të kontrollit të bakrit (range i lartë) për Checker® HC - HI702-11

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Seti i kontrollit të kalibrimit me rreze të lartë të bakrit Checker® HC - HI702-11 ofron një zgjidhje të thjeshtë për vërtetimin e Kontrollit të Gamave të Lartë të Bakrit® HC - HI702. Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në objektin tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e Analizës siguron numrin e lot, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për gjurmueshmërinë kur certifikon Checker®HC.

Detajet

HI702-11 është një grup standardesh kalibrimi me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të vërtetojnë kontrolluesin me rreze të lartë të bakrit®HC - HI702. HI702-11 përfshin një kuvetë të mbyllur për bakër zero ppm dhe një kuvetë që është e ngjyrosur me një kampion bakri ekuivalent 2,00 ± 0,10 ppm @ 25oC. Seti i kontrollit të kalibrimit prodhohet në objektin tonë të prodhimit më të avancuar duke përdorur kimikate të shkallës së reagentëve në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

 

Specifikimet

Certifikata e Analizes po
Paketimi kuveta
Sasia 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara