SKU
HI747

Testues për bakrin ( low range) - HI747

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Hi747 Checker®HC (Handheld Colorimeter) është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe me kosto efektive për të matur bakrin loë range. Projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kiteve kimike të testit, HI747 jep rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të lehtë:

Specifikimet

Copper, Low Range 0 to 999 ppb

Resolution 1 ppb

Saktësia ±5% e leximit ± 10 ppb

Metoda adaptimi i metodës EPA. Reagimi midis bakrit dhe reagentit bicinchoninate shkakton një ngjyrë vjollcë në mostër.

Lloji i baterisë 1.5V AAA / 10,000 orë të përdorimit të vazhdueshëm

Mjedisi 0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95% non-condensing

Auto-off pas dhjetë minutave të mospërdorimit P

hotometer /Colorimeter Light Source LED @ 610 nm

Photometer / Colorimeter Light Detector photocell silikoni

 Dimensionet 154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2")

Pesha 196 g (6.91 oz.)

HI747 Checker®HC vjen së bashku me 2 kuveta dhe kapakë, reagentë për 6 teste, 1 X 1.5V bateri AAA, dhe një manual udhëzimi.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara