SKU
HI93702-01

Reagentë High Range për përcaktimin e bakrit- HI93702-01

4 893,20 Lekë
In stock

HI93702-01 janë reagentë për përcaktimin kolorimetrik të bakrit. Ka reagentë të mjaftueshëm për 100 teste dhe janë të përshtatshëm për t'u përdorur me fotometrat e banakut dhe portativ të Hannë-s. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në fabrikën tonë më të avancuar dhe kanë të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësi në përdorim
  • Përgatiten nga kimikate me pastërti të lartë
  • Kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

HI93702-01 janë reagentë me cilësi të lartë që janë përgatitur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta kolorimetrike. Këta reagentë ndjekin metodën “Bicinchoninate” në të cilën reaksioni midis bakrit dhe reagentit shkakton një ndryshim të ngjyrës në mostër. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër dhe përqendrimi i bakrit do të shfaqet në mg/L (ppm). Këta reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0,00 deri në 5,00 mg/L bakër.

Specifikimet

Paketimi

Bustina

Sasia

100 teste

Metoda

Përshtatja e metodës Bicinchoninate të miratuar nga EPA. Reaksioni ndërmjet bakrit dhe reagentit bicinkoninat shkakton një nuancë vjollce në mostër.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara