SKU
HI702-25

Reagentët e bakrit (25 Rang i Lartë) - HI702-25

18,00 € 1.980,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 18,00 EUR (1.980,00 Lekë)

In stock
HI702-25 janë reagentët zëvendësues të bakrit për HI702 Copper High Range Checker®HC. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në objektin tonë më të avancuar dhe janë të shënuar qartë me numrin e lot dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.
 
  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
  • Shënuar me datën e skadencës dhe numrin e lot për gjurmueshmëri

Detajet

HI702-25 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta me Copper High Range Checker® HC. Këta reagentë ndjekin Metodën Bicinchoninate në të cilën reaksioni midis bakrit dhe reagentit shkakton një nuancë vjollce në mostër. Thjesht duke shtuar paketën e reagentit HI702-25 në kampion, reaksioni do të zhvillohet dhe HI702 do të përcaktojë përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në ppm bakri. Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0,00 deri në 5,00 ppm bakri.

Specifikimet

Paketimi kuti
Sasia 25
Metoda përshtatja e metodës EPA. Reagimi midis bakrit dhe reagentit bicinkoninat shkakton një nuancë vjollce në mostër.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara