SKU
HI11310

Elektrodë dixhitale pH me trup qelqi për qëllime të përgjithshme-HI11310

196,00 € 21.560,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 196,00 EUR (21.560,00 Lekë)

In stock

HI11310 është një elektrodë pH qelqi e kombinuar, e rimbushshme me një sensor të integruar të temperaturës. Kjo sondë përmban një lidhës 3,5 mm të projektuar ekskluzivisht për t'u përdorur me matësit Hanna Instruments  edge®.

  • Ruan të dhënat gjatë kalibrimit duke e bërë të lehtë ndryshimin e elektrodave tona inteligjente ose përshtatjen për mostra të ndryshme.
  • Sensori i integruar i temperaturës për matjet e kompensuara të temperaturës në një sondë të vetme.
  • E shkëlqyeshme për përdorim laboratorik për qëllime të përgjithshme.

 

Mikroçip i integruar

 

Mikroçipi i integruar ruan llojin e sensorit, numrin serial dhe informacionin e kalibrimit duke përfshirë datën, kohën, zhvendosjen, pjerrësinë, gjendjen e sondës dhe buferët e përdorur. Ky informacion merret automatikisht nga edge® sapo elektroda të futet në prizë. Aftësia për të transferuar informacion lejon shkëmbimin midis sondave pa pasur nevojë të rikalibrohet. Të gjitha matjet e pH kryhen brenda elektrodës dhe transferohen në mënyrë dixhitale në njehsor. Kjo kapërcen çdo problem të zhurmës që lidhet me sistemin tradicional të matjes analoge. Zhurma elektrike mund të gjenerohet nga një sensor i integruar i temperaturës dhe gjatë punës në një mjedis të lagësht. 

Referenca e kryqëzimit të dyfishtë

 

Një elektrodë me lidhje të dyfishtë ka një ndarje të brendshme që rrethon telin e referencës. Jonet e argjendit janë të pranishëm në elektrolitin e ndarjes së brendshme, e cila strehon telin e referencës Ag/AgCl; elektroliti jashtë kësaj ndarje është pa argjend. Dizajni i kryqëzimit të dyfishtë do të thotë që praktikisht asnjë argjend nga elektroda nuk hyn në mostër. Ky dizajn lejon matjen në aplikime ku jonet e argjendit në mostër janë të padëshirueshme ose ka të ngjarë të formohen precipitate argjendi në kryqëzim. 

Trupi i elektrodës së qelqit

 

Trupi i elektrodës së qelqit është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të rezistencës së tij kimike. Elektroda e pH e qelqit është e pajtueshme me shumë tretës jo ujor dhe kimikate të tjera agresive. Xhami është gjithashtu rezistent ndaj shumë formave të rrezatimit, siç është rrezatimi ultravjollcë. 

Majë qelqi sferike

 

Dizajni i majës në formë sferike lejon një zonë të gjerë kontakti me kampionin. Kjo lejon një përgjigje më të shpejtë të elektrodës me një shkallë më të lartë stabiliteti. HI11310 përdor një formulim xhami me temperaturë të lartë (HT). Një elektrodë pH me qelq për qëllime të përgjithshme (GP) do të ketë një rezistencë prej 100 megaohms në 25°C ndërsa rezistenca e qelqit HT është rreth 400 megaohm në 25°C. Ndërsa HI11310 përdoret në temperatura të larta, rezistenca zvogëlohet për t'iu afruar asaj të xhamit GP. HI11310 është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga -5 në 100°C. 

Sensor i integruar i temperatures

 

Sonda dixhitale e pH HI11310 përmban një sensor të integruar të temperaturës së termistorit që është në majën e elektrodës treguese të pH. Një sensor i temperaturës së termistorit siguron një lexim të temperaturës me saktësi të lartë dhe duhet të jetë sa më afër që të jetë e mundur me elektrodën treguese të pH në mënyrë që të kompensojë efektin që ka temperatura në potencialin e membranës. 

 

Specifikimet

Specifikime:

Detaje:

SKU

HI11310

Përshkrim

Elektrodë dixhitale pH e rimbushshme, e kombinuar

Elektroda referuese

Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

qeramike, e vetme / 15-20 µL/h

Elektroliti

KCl 3.5M

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 14

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-5 deri në 100°C (23 deri në 212°F) - HT

Struktura

sferike (diametri: 9,5 mm)

Sensor temperature

po

Pin që përputhet

jo

Përforcues

po

Materiali i trupit

xham

Kabulli

1 m (3,3')

Përdorimi i Rekomanduar

laborator për qëllime të përgjithshme, birrë

Lidhje

Lidhës 3.5 mm

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara