SKU
HI10480

ELEKTRODË DIXHITALE PREJ QELQI PËR MATJEN E pH ME SISTEMIN E PARANDALIMIT TË BLLOKIMIT (CPS) HI10480

244,00 € 26.840,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 244,00 EUR (26.840,00 Lekë)

In stock

HI10480 është një elektrodë dixhitale për matjen e pH me një sensor për matjen e temperaturës në të. Kjo elektrodë përdoret shumë në matjet e pH tek vera pasi matja e pH te vera është një hap kritik dhe tepër I rëndësishëm në kualitetin final të verës.

Kjo elektrodë përmban një microchip I cili ruan numrin serial, informacione rreth kalibrimit. Gjithashtu kjo elektrodë përmban dhe teknologjinë CPS, ku elektroda nuk bllokohet.  Gjithashtu përmban një lidhës prej 3.5 mm te dizenjuar specifikisht për t’u përdorur me edge® Tablet Meters.
  • Majë sferike e qelqtë
  • Sistem kundërbllokimit
  • 5 mm lidhës

MICROCHIPI I IMPLEMENTUAR

Ky microchip ruan nr serial, informacionet rreth kalibrimit si data, koha , kushtet, buferin e përdorur dhe ky informacion merret nga paisja që sapo elektroda është instaluar në mënyrë shumë të lehtë. Të gjitha matjet e pH realizohen nga elektroda dhe tranferohen në mënyrë dixhitale në paisje shumë saktë dhe qartë.

MAJA SFERIKE E QELQTË

Maja sferike e qelqtë me anë të dizanjit të saj lejon që të kemi një sipërfaqe kontakti të lartë me mostrën që po masim. Kjo bën që elektroda të ketë një përgjigje të shpejt dhe stabël. HI10480 përdor një formulim qelqi me temperaturë të ulët e cila ka një rezistencë diku tek 50 megaohms në 25°C.Kur temperature e qelqit rritet ne mostër , rezistenca e qelqit LT do t’I afrohet asaj GP, kështu që rezistenca gjithashtu do të rritet mbi mesatare. Prandaj rekomandojmë të përdoret në mostra me temp 0- 80 gradë celcius.

SISTEMI KUNDËR BLLOKIMIT ( CPS )

CPS është një teknologji inovative përsa I përket elektrodave. Elektrodat e zakonshme të pH përdorin qeramikë e cila bllokohet shumë shpejtë nëse flasim për testimet te vera.Kur maja është e bllokuar elektroda nuk punon.Pikërisht teknologjia CPS realizon që ky bllokim të mos të ndodh duke përdor në majat e saj qelq. Kjo bën që ato të jenë 20 herë nmë funksionale.

ELEKTRODA “DOUBLE JUNCTION”

Ky lloj dizanji mundëson realizimin e matjeve në mostra ku jonet Ag nuk janë të dëshiruara ose ato kanë tendenca të formohen si precipitime.

PËRBËRJA PREJ QELQI E ELEKTRODËS

Qelqi është I dëshiruar dhe tepër I përshtatshëm në aplikacione të shumta pasi ai është kimikisht tepër rezistent, nuk reagon me reagent, rezistent ndaj disa formave të rrezatimit si UV.

 

Specifikimet

Specifikime Detaje
SKU HI10480
Pershkrimi Rimbushës, elektrodë dixhitale me systemin cps për ph
Referencat double, Ag/AgCl
Junction / Flow Rate CPS™
Elektroliti KCl 3.5M
Presioni max 0.1 bar
Range pH: 0 ne 12
Temperatura e rekomanduar -5 ne 60°C (23 ne 140°F) - LT
Tip / Shape dome (dia: 8 mm)
Sensor temperature po
Matching Pin jo
Amplifikues po
Materiali xham
Kabull 1 m (3.3’)
I rekomanduar per qellime specifike, mishin
Lidhja 3.5 mm lidhes
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara