SKU
HI12300

Elektrodë Dixhitale PEI për pH për Aplikime në Terren - HI12300

142,00 € 15.620,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 142,00 EUR (15.620,00 Lekë)

In stock

HI12300 është një elektrodë pH e mbushur me xhel, me trup plastik, me një kryqëzim të dyfishtë, me një sensor të integruar të temperaturës për matje të kompensuara të temperaturës në një dizajn të vetëm sonde. Kjo sondë përmban një lidhës 3,5 mm të projektuar ekskluzivisht për t'u përdorur me matësit edge® të Hanna Instruments. Elektroda HI12300 përmban një mikroçip të integruar që ruan llojin e sensorit, numrin serial dhe informacionin e kalibrimit. Ai gjithashtu përmban një kryqëzim të vetëm qeramike dhe pjesa sferike e ndjeshmërisë së pH-it është e ndërtuar nga xhami për qëllime të përgjithshme. Elektroda ka një trup të fortë PEI (polieterimid) që ka rezistencën kimike të një trupi qelqi në një plastikë të pathyeshme duke e bërë atë ideale për aplikime në terren dhe industriale.

  • Majë sferike prej qelqi
  • Referenca e kryqëzimit e dyfishtë
  • Lidhës 3,5 mm

Elektroda dixhitale PEI për pH për aplikime në terren

Mikroçip i integruar

Mikroçipi i integruar ruan llojin e sensorit, numrin serial dhe informacionin e kalibrimit duke përfshirë datën, kohën, zhvendosjen, pjerrësinë, gjendjen e sondës dhe buferët e përdorur. Ky informacion merret automatikisht nga edge® sapo elektroda të futet në prizë. Të gjitha matjet e pH kryhen brenda elektrodës dhe transferohen në mënyrë dixhitale në njehsor. Kjo kapërcen çdo problem të zhurmës që lidhet me sistemin tradicional të matjes analoge. Zhurma elektrike mund të gjenerohet nga një sensor i integruar i temperaturës dhe gjatë punës në një mjedis të lagësht.

Majë sferike prej qelqi

Dizajni i majës në formë sferike lejon një zonë të gjerë kontakti me kampionin. Kjo lejon një përgjigje më të shpejtë të elektrodës me një shkallë më të lartë stabiliteti. Maja përdor një formulim qelqi që ka një rezistencë prej afërsisht 100 megaohm. Kjo do të thotë që kushtet e matjes janë optimale rreth temperaturave të ambientit. Përdorimi i xhamit me temperaturë të lartë ose të ulët rreth temperaturave të ambientit nuk do të ishte optimal për shkak të një kohe të gjatë reagimi ose një jetëgjatësie të shkurtuar të elektrodës.

Referenca e kryqëzimit të dyfishtë

Një elektrodë me lidhje të dyfishtë ka një ndarje të brendshme që rrethon telin e referencës. Jonet e argjendit janë të pranishëm në elektrolitin e ndarjes së brendshme, e cila strehon telin e referencës Ag/AgCl; elektroliti jashtë kësaj ndarje është pa argjend. Dizajni i kryqëzimit të dyfishtë do të thotë që praktikisht asnjë argjend nga elektroda nuk hyn në kampion. Ky dizajn lejon matjen në aplikime ku jonet e argjendit në mostër janë të padëshirueshme ose ka të ngjarë të formohen precipitate argjendi në kryqëzim.

 

 

Trupi i elektrodës prej PEI

Trupi i elektrodës PEI (polieterimid) është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe shkëlqen në matjet në terren për shkak të qendrueshmërisë të saj. Mbrojtja rreth majës së xhamit sferik minimizon thyerjen për shkak të përplasjes ose rënies aksidentale të elektrodës. Plastika PEI është një plastikë me cilësi të lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve të ashpra.

Sensori i integruar i temperaturës

HI12300 përmban një sensor të temperaturës të integruar të termistorit që është në majën e elektrodës treguese të pH. Një sensor i temperaturës së termistorit siguron një lexim të temperaturës me saktësi të lartë dhe duhet të jetë sa më afër elektrodës treguese të pH në mënyrë që të kompensojë efektin që ka temperatura në potencialin e membranës. Duke pasur një lexim të saktë është e mundur të sigurohet lexim i saktë i kompensimit të temperaturës.

Specifikimet

Specifikimet e produktit

Detaje

SKU

HI12300

Përshkrim

Elektrodë dixhitale pH

Referenca

E dyfishtë, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shkalla e Rrjedhës

qeramikë, 15-20 µL/h

Elektroliti

xhel

Presioni maksimal

2 bar

Intervali

pH: 0 deri në 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-5 deri në 70°C (23 deri në 158°F) - LT

Ljoli/Forma

sferike (dia: 7.5 mm)

Sensor temperature

po

Matching Pin

jo

Përforcues

po

Materiali i trupit

PEI

Kabulli

1 m (3.3’)

Përdorimi i Rekomanduar

aplikimet në terren

Lidhja

Lidhës 3.5 mm

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara