SKU
HI96811

REFRAKTOMETËR DIXHITAL PËR MATJEN E SHEQERIT TE VERA - HI96811

253,00 € 27.830,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 253,00 EUR (27.830,00 Lekë)

In stock

5 INSTRUMENTE MATËS PËR ANALIZËN E VERËS

Hanna ofron 5 refraktometra të ndryshëm për të kryer të gjitha analizat që ju dëshironi të kryeni.HI96811, HI96812 ,HI96813, HI96814  dhe HI96816; janë këto refraktometra dixhital të lehtë , waterproof për matje në laborator apo në terren.

INDEKSI REFRAKTIV

Këto instrumenta optik masin indeksin refraktiv për të përcaktuar parametrat e nevojshme për industrinë e verës.

Matjet aktuale të indeksit të refraktometrit janë të lehta dhe të shpejta, duke u bërë kështu një matës I mirë I sheqerit në verë.Matjet realizohen pasi është bërë një kalibrim I thjeshtë me ujë të dejonizuar ose të distiluar. Brenda disa sekondave , instrumenti mat indeksin refraktiv të rrushit. Ky refraktometër dixhital do të eleminoj matjet jo të nevojshme me refraktometrin mekanik, këto matje do të jenë të shpejta dhe te sakta.

 

Specifikimet

 

Sasia e sheqerit Range

0 ne 50% Brix

Rezolucioni

0.1% Brix

Saktesia

±0.2% Brix

Temperatura Range

0 ne 80°C (32 ne 176°F)

Rezolucion

0.1°C (0.1°F)

Saktesia

±0.3 °C (±0.5 °F)

Kompensimi i temperatures

automatike midis 10 dhe 40°C (50 ne 104°F)

Vellimi minimal i mostres                                  

100 μL (te mbulohet prizmi total)

Qeliza e mostres

stainless steel dhe prizmi qelq

Koha e matjes

afersisht  1.5 sekonda

Tipi i baterise

9V / afersisht 5000 lexime

Auto-off

pas 3 minutash pa aktivitet

Burimi i drites se refraktometrit

LED i verdhe

Dimensionet

192 x 102 x 67 mm (7.6 x 4.01 x 2.6”)

Pesha

420 g (14.8 oz.)

Informacione*

HI96811 eshte i pajisur me bateri dhe instruksione

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara