SKU
HI96812

REFRAKTOMETËR DIXHITAL PËR MATJEN E SHEQERIT TEK VERA - HI96812

253,00 € 27.830,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 253,00 EUR (27.830,00 Lekë)

In stock

HI96812 është një refraktometër portativ dixhital I krijuar për të matur sheqerin te vera, lëngjet, mushti. Ky instrument ka një saktësi prej  ±0.1 °Baume dhe një sistem operativ me vetëm dy butona ; njëra për tu kalibuar dhe tjetri për të kryer matjet. Të gjitha leximet janë automatikisht të kompesueshme për varietetin e temperaturës duke u bazuar në ICUMSA METHODS BOOK, dhe shfaqen për 1.5 sekonda. Gjithashtu ky instrument është shumë lehtë I pastrueshem.

  • madhësi e vogël
  • ndërtim mjaft I mirë I aparaturës
  • përgjigje e shpejtë për 1.5 sekonda për leximin e kompensimit të temp

grapes-vineyard

Refraktometri HI96812 konverton % Brix të verës,lengjeve në °Baume. Ky konvertim bazohet në tabelat e gjendura në OFFICIAL METHODS OF ANALYSIS OF AOAC INTERNATIONAL.një °Baume është e barabartë me 1.8% Brix dhe 1% alkool kur vera është plotësisht e fermentuar.HI96812 është tepër I lehtë dhe I sakte për këdo.

  • I krijuar për të analizuar verën.
  • kompensime të temperaturës (algoritme)
  • 0 deri në 28 °Baume me një saktesi ± 0.1°Baume

Refractive_Index_Diagrams

INDEKSI REFRAKTIV

HI96812 kryen matje bazuar në një shembull të indeksit refraktiv.indeksi I matur ka të bëj me sesa dritë kalon në mostër. Në varësi të mostrës dhe komponentëve që ajo përmban drita do të reflektoj ndryshe. HI96812 përdor dritën LED, prizëm dhe lente për ti bërë këto matje si përqëndrimi, densiteti sa më të sakta.

Ndryshimet e temperaturës do të reflektojnë leximet e refraktometrit (saktësinë e tyre), kështu që kompensimi I temperaturës është shumë I rekomanduarpër rezultate më të sakta. Ky instrument matës përmban një sensor temperature të implementuar në të për ta bërë këtë kompensimin e nevojshëm.

 

CILËSITË

-KALIBRIMI ( 1 PIKË )

Kalibrojeni duke përdorur ujë të distiluar ose të dejonizuar

-MOSTRA NË SASI TË VOGLA

Mostra e përdorur duhet të jetë (100 μl)

-REZULTATE TË SHPEJTA DHE TË SAKTA

Leximet na shfaqen për afërsisht 1.5 sekonda

-DUAL-LEVEL  LCD

Dual – level LCD paraqet °Baume dhe leximet e temperaturës

-TREGUESI I BATERISË

Në rastin së bateria juaj do të jetë drejtë përfundimit instrumenti do t’ju njoftoj

-FIKJE AUTOMATIKE

Për të rritur jetën e baterisë suaj instrumenti fiket automatikisht pas 3 minutave që ju nuk jeni duke e përdorur

-IP65 WATER RESISTANT

Instrumenti është dezejnuar mjaft mirë për të punuar në kushtë laboratorike dhe në terren

-PASTROHET SHUMË LEHTË

-KOMPENSIMI I TEMPERATURËS BËHËT SHUMË LEHTË

 

Specifikimet

SKU

HI96812

Sasia e sheqerit Range

0 ne 28°Baumé

Sasia e sheqerit Rezolucion

0.1°Baumé

Sasia e sheqerit Saktesia

±0.1°Baumé

Temperatura Range

0.0 ne 80.0°C (32.0 ne 176.0°F)

Temperatura Rezolucion

0.1°C (0.1°F)

Temperatura Saktesia

±0.3°C (±0.5°F)

Automatik Shut-Off

3 minuta pasi nuk perdoret

Tipi i baterise/ Jeta e saj

9V / afersisht 5000 lexime

Enclosure Rating

IP65

Dimensionet

192 x 102 x 67 mm (7.6 x 4.01 x 2.6”)

Pesha

420 g (14.8 oz.)

Drita e burimit te refraktometrit

LED i verdhe

Kompensimi i temperatures se refraktometrit

automatik midis 10 dhe 40°C (50 ne 104°F)

Vellimi minimal i mostres

100 μL (te mbuloj prizmin total)

Qeliza e mostres

stainless steel dhe prizmi qelqi

Koha e matjes

afersisht 1.5 sekonda

Informacion*

Vjen se bashku me baterite dhe manualin e perdorimit

Garancia

2 vite

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara