SKU
HI98509

Termometri dixhital Checktemp® 1 - HI98509

47,00 € 5.170,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 47,00 EUR (5.170,00 Lekë)

Out of stock

HI98509 Checktemp ® 1 është një termometër me saktësi të lartë me një kabllo silikoni fleksibël 1 m (3,3') që lidh njehsorin dhe sondën prej çeliku inoks. Sonda e depërtimit me majë të mprehtë përdoret për të kryer matje në produktet gjysmë të forta si frutat, perimet dhe djathrat. Me këtë sondë mund të kryhen matje edhe në   lëngje, ajër dhe në materiale të ngrira. Sonda përfshin një sensor termistor NTC për të matur temperaturën.

 • Leximi °C/°F
 • Mbrojtje rezistente ndaj ujit IP65
 • Nuk përdoret për të matur temperaturën e njerëzve

 

Termometri dixhital Checktemp® 1 - HI98509 është një termometër me saktësi të lartë me një kabllo silikoni fleksibël 1 m (3,3') që lidh njehsorin dhe sondën prej çeliku inoks. Sonda e depërtimit me majë të mprehtë përdoret për të kryer matje në produktet gjysmë të forta si frutat, perimet dhe djathrat. Me këtë sondë mund të kryhen matje edhe në lëngje, ajër dhe në materiale të ngrira. Sonda përfshin një sensor termistor NTC për të matur temperaturën. Termistorët bëjnë të mundur përftimin e rezultateve me saktësi jashtëzakonisht të lartë për një periudhë shumë të shkurtër kohore. Veçoria Hanna CAL Check™ është përfshirë në Checktemp®1 për matje të besueshme dhe të sakta. CAL Check™ kryen automatikisht një vetëkontroll pas nisjes dhe raporton statusin përsëri te përdoruesi; "-0-" për ok dhe "Err" nëse diçka nuk është në rregull. Checktemp®1 i bën kontrollet rutinë të shpejta dhe të thjeshta. E ndërtuar nga materiali inoks AISI 316, kjo sondë është në përputhje me rregulloret e ushqimit, duke e bërë atë një instrument ideal për matjen e temperaturës sipas kërkesave HACCP.

Karakteristikat:

 

 • ±0,2°C (±0,5°F) - Saktësia
 • Testuesi më i saktë i temperaturës në botë
 • CAL Check™ - Verifikon automatikisht kalibrimin në nisje
 • Sondë me kabllo silikoni - Kabllo silikoni 3,3' ruan fleksibilitetin dhe performancën
 • Statusi °C/°F – Mund të zgjidhet nga përdoruesi
 • Ekran i madh me një interval të gjerë temperature
 • Mbrojtje rezistente ndaj ujit IP65
 • HACCP Compatible - Përdoret si një mjet për kontroll në analizën HACCP
 • Sonda e depërtimit prej çeliku inoks AISI 316
 • Fikja automatike (zgjidh nga 8 min., 60 min. ose çaktivizoje veçorinë)

Specifikime

Temperatura Intervali

-50,0 deri në 150,0°C/ -58,0 deri në 302°F

Temperatura Rezolucioni

0,1°C (-50,0 deri në 150°C) /0,1°F (-58,0 deri në 199,9°F) ;1°F (mbi 200°F)

Temperatura Saktësia

±0,2°C (-30 deri në 120,0°C); ±0,3°C (jashtë: -50,0 deri -30,0°C dhe 120,0 deri në 150,0°C)/

±0,5°F (-22,0 deri në 199,9°F); ±1°F (jashtë: -58,0 deri -22,0°F dhe 200 deri në 302°F)

Sonda e specifikimeve shtesë

sonda inox me kabllo silikoni 1 m (3,3'); 97,3 x diametër 3,5 mm (3,8 x diametër 0,14'')

Fikja automatike

8 minuta (e parazgjedhur), 60 minuta ose OFF

Lloji / Jetëgjatësia e baterisë

3 x 1.5V AAA / afërsisht 2 vjet përdorim

Mjedisi

-30 deri në 50°C (-4 deri në 122°F)

Dimensionet

107 x 59 x 17 mm (4,2 x 5,3 x ,65'')

Pesha

130 g (4,6 oz.)

Informacion*

EN 13485:2001 - Përshtatshmëria: Magazinimi; Mjedisi: E; Klasa e saktësisë: 0.5;

 Mbrojtja: IP65.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara