SKU
HI98501

Termometri dixhital Checktemp®- HI98501

45,00 € 4.950,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 45,00 EUR (4.950,00 Lekë)

Out of stock
  • Ekran i madh – Ekrani i madh përmban një interval të gjerë temperaturash dhe kënd optimal të shikimit
  • Mbrojtje rezistente ndaj ujit IP65
  • HACCP – Përdoret si mjet për kontroll në analizën HACCP
  • Sonda e depërtimit prej çeliku inoksi AISI 316

Checktemp përcakton temperaturën me saktësi të lartë në një interval të gjerë.Checktemp nuk ofron asnjë vështirësi në lexim; Ekrani dixhital është i optimizuar për një interval të gjerë temperaturash.

Checktemp ofrohet me funksionin unik CAL Check™ të Hanna-s për matje të sakta çdo herë. Checktemp® zbaton një kontroll CAL pas fillimit dhe raporton statusin si "0" ose "gabim".

Sonda me majë të mprehtë e Checktemp® depërton lehtësisht në produktet gjysmë të ngurta duke i bërë kontrollet rutinë të temperaturës të thjeshta dhe të shpejta. Checktemp është instrumenti ideal për matjen e temperaturës sipas kërkesave HACCP.

Sigurim 100% me Hanna Cal Check

Kontrolli ekskluziv i "Cal Check" i Hanna-s, kursen kohë dhe ofron siguri për përdoruesin.

Hanna Cal Check vendos gjithmonë vlerën në 0,0°C sa herë që termometri ndizet. Gjatë ndezjes, kontrollohet kalibrimi i termometrit dhe rezultati shfaqet shkurtimisht në ekran për t'i treguar operatorit rezultatin e kalibrimit.

Vini re:  Sistemi Cal Check mund të kontrollojë vetëm kalibrimin e qarkut elektronik dhe nuk kontrollon sensorin e termometrit. Rekomandohet të kontrolloni sensorin duke kryer një test akulli ose test krahasues me një termometër referencë.

CAL Check™

Verifikon automatikisht kalibrimin në nisje dhe njofton përdoruesin për statusin e kalibrimit.

Kurseni jetëgjatësinë e baterisë me funksionin e fikjes automatike

Me funksionin e fikjes automatike, zgjidhni nga 8 minuta, 60 minuta ose çaktivizoni funksionin.

Zëvendësimi i lehtë i baterisë

Zëvendësoni me lehtësi baterinë pasi të jetë mbaruar.

“Krahë mbrojtës” për sondën

Mbrojnë sondën kur nuk përdoret. 

Rezistent ndaj ujit – Mund të përballojë ekspozimin e përkohshëm ndaj ujit, por nuk duhet të zhytet ose lahet nën ujë të rrjedhshëm.

Cal Check™ - ofron siguri sa herë që termometri juaj ndizet duke kontrolluar automatikisht se qarku i termometrit është në 0°C dhe duke shfaqur rezultatin në ekran. Siguron që termometri juaj të funksionojë siç duhet dhe të jetë në kalibrim.

Intervali

 

-50,0 deri në 150,0°C

Rezolucioni

 

0,1°C

Saktësia

 

±0,2°C (-30 deri në 120°C)
±0,3°C (jashtë: -50,0 deri në -30,0°C dhe 120,0 deri në 150°c)

Sonda

 

çelik inoks,106 x diametër 3,6 mm

Lloji / Jetëgjatësia e baterisë

 

cr2032 Li-ion / afërsisht 2000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

 

-30 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH maksimale 95%

Dimensionet

 

50 x 185 x 21

Pesha

 

50 g

Informacion*

 

HI-98501 paketohet me sondën, kapakun mbrojtës, bateritë dhe

udhëzimet.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara