SKU
HI8410

Kontrollues i oksigjenit të tretur me diapazon të zgjeruar dhe dalje analoge - HI8410

In stock
HI8410 është një kontrollues i oksigjenit të tretur i montuar në panel që përdoret për të ruajtur dhe monitoruar përqendrimin e DO në një gamë të gjerë aplikimesh të proceseve industriale. HI8410 përdor një sondë galvanike që zakonisht kërkon më pak mirëmbajtje sesa një stil polarografik duke e bërë atë ideal për monitorim afatgjatë.
  • Sistemi i alarmit  i mbron këta matës nga "kurthet" e kontrollit të procesit.
  • Sonda galvanike me mirëmbajtje të ulët.

Sistemi i alarmit 

Sistemi ekskluziv i alarmit mbron nga problemet e shkaktuara nga dështimi i furnizimit me energji elektrike ose ndërprerja e sinjalit, të cilat janë rreziqe tipike në mjediset industriale. Një gjendje alarmi tregohet nga një LED i kuq, i vendosur drejtpërdrejt në panelin e përparmë të kontrolluesit.

Kompensimi automatik i temperaturës

Leximet e oksigjenit të tretur kompensohen automatikisht për efektet e temperaturës në tretshmërinë e oksigjenit dhe përshkueshmërinë e membranës.

Kompensimi i kripës

Veçoria e kompensimit të kripës lejon përcaktimin e oksigjenit të tretur edhe në ujërat e kripura.

E thjeshtë për t'u përdorur

Instrumentet janë të dizajnuara me një montim standard të panelit DIN me tastiera membranore dhe LCD të madh me dritë prapa në pjesën e përparme dhe ofrojnë një sërë funksionesh auto-diagnostike.

Dalja analoge

Për të përmirësuar zgjidhjen e problemeve dhe aftësinë për të regjistruar të dhëna gjatë monitorimit, thjesht bashkëngjitni një pajisje regjistrimi në kontaktet e daljes së instrumentit 4 deri në 20 mA, të vendosura në mënyrë të përshtatshme në panelin e përparmë, për të marrë një kopje të rezultateve sipas kërkesës.

Testet diagnostike

Kontrollorët HI 8410 janë projektuar me funksione të integruara diagnostikuese për t'i mundësuar përdoruesit të kontrollojë dhe të zgjidhë problemet e instrumentit. Kontrollet e kryera bëhen përmes çelësave të panelit të përparmë dhe mund të përdoren për të izoluar shkakun e mosfunksionimit.

Specifikimet

 

Intervali i oksigjenit të tretur

0.0 në 50.0 mg/L (ppm) O₂; 0 në 600 % O2

Lloji i matjes galvanike

HI76410/4 me 4 m (13.1’) kabull ose HI76410/10 me 10 m (32.8’) kabull (jo e përfshirë)

Rezolucioni

0.1 mg/L (ppm) ose 1% (O₂)

Saktësia

±1% e leximit (O₂)

Kompensimi i temperaturës

automatike, nga -5 në 50°C (23 në 122 °F)

Kompensimi i kripës

0 në 51 g/L (rezolucioni 1 g/L)

Kalibrimi

manual, një pikë, në ajër të ngopur

Rele dozimi

1, i izoluar, 2A, max. 240V, ngarkesë rezistente, 1 000 000 goditje

Set Point

1 në 600 % O2; 0.1 në 50.0 mg/L (mg/L (ppm) O₂

Banda e histerezisë

0.5 në 2.4 mg/L (ppm) O₂

Intervali i relesë së alarmit

1.0 në 5.0 mg/L (ppm) O₂

Kontrolli i dozimit

OFF/AUTO/ON me çelës përzgjedhjeje

Kontrolli i mbidozimit

i rregullueshëm, nga 5 min në 60 min me dorezë ose çaktivizohet me tel - në panelin e pasëm

Drita e pasme

i vazhdueshëm 

Enclosure flame

trupi dhe paneli i përparmë ABS retardant; Mbulesa e përparme transparente e papërshkueshme nga spërkatjet Prerja e panelit 141 x 69 mm (5,6 x 2,7'')

Dalja e regjistruesit

0 në 20 mA ose 4 në 20 mA (e izoluar)

Furnizimi me energji 

115 VAC ±10%; 50/60 Hz

Mjedisi

10 në 50°C (14 në 122°F); RH max 95% 

Pesha

1 kg (2.2 lb.)

Informacion për porosi

HI8410 furnizohet me kllapa montimi dhe udhëzime. Sonda (nuk përfshihet): HI76410/4: Sonda galvanike DO (fikse) me sensor të brendshëm të temperaturës, lidhës DIN dhe kabllo 4 m (13,1') HI76410/10: Sonda galvanike DO (fikse) me sensor të brendshëm të temperaturës, lidhës DIN dhe 10 m (32,8') kabllo

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara