SKU
HI7041L

Tretësirë e elektrolitit të oksigjenit të tretur (500 mL) - HI7041L

83,00 € 9.130,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 83,00 EUR (9.130,00 Lekë)

In stock
The HI7041L dissolved oxygen electrolyte fill solution has been developed for Hanna's polarographic dissolved oxygen probes. Having the correct electrolyte solution is crucial to the performance of your dissolved oxygen probe.
  • Made with reagent grade chemicals
  • Long-lasting supply of electrolyte

Detaje:

HI7041L është projektuar për të rimbushur tretësirën e elektrolitit për sondat polarografike të oksigjenit të tretur. Teknologjia e sensorit polarografik bazohet në metodën e matjes polarografike Ross dhe Clark. Një sondë oksigjeni përbëhet nga një elektrodë platini dhe një elektrodë e fortë argjendi. HI7041L është një tretësirë e përqendruar e klorurit të kaliumit e mbajtur në vend mbi elektrodë nga një membranë PTFE (politetrafluoroetilen). Me teknologjinë polarografike, një tension i jashtëm aplikohet në katodën e platinit, anodën e argjendit, tretësirën e elektrolitit dhe membranën e përshkueshme nga gazi për të krijuar një rrymë që është proporcionale me përqendrimin e oksigjenit në një tretësirë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara