SKU
HI2004-02

Matësi edge I oksigjenit të shpërbashkuar edge® - HI2004-02

736,00 € 80.960,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 736,00 EUR (80.960,00 Lekë)

In stock

Dizajni inovativ  Edge është kulmi i vizionit të Hannës,  është një matës i vetëm që mund të masë Oksigjenin e tretur dhe është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur.®

  • Edge përdor një sondë DO me diametër 1/2 " i tipit Klark polarografik me kapakë membranë të zëvendësueshme PTFE. Kjo sondë me diametër të vogël është ideale për shumë aplikime.
  • edge përmban një tastierë me prekje që jep një pamje të veçantë, moderne. Tastiera është mjaft e ndjeshëm për t'u përdorur me doreza laboratorike dhe ka një përgjigje të shpejtë.®
  • edge përmban një ekran LCD 5.5" që mund ta shikoni qartë nga mbi 5 metra. Ekrani i madh dhe këndi i gjerë i shikimit 150° ofrojnë lehtësira për të lexuar LCD në industri.®

Hanna Instruments - Edge Dissolved Oxygen Meter - HI2004-01

edge® është vjen së bashku me shumë karakteristika për të siguruar saktësinë dhe aftësinë e përdorimit.

Elektroda dixhitale

Elektrodat janë shumë të avancuara, duke pasur një mikroçip të ndërtuar që ruan informacionin e kalibrimi që është marrë automatikisht me anë të edge® sapo elektroda  lidhet. Këto elektroda dixhitale gjithashtu kanë një lidhje me lidhës 3.5 mm .

Clark Type Polarographic sonda DO

Edge® HI764080 sonda DO ka një sensor të integruar të temperaturës të inkorporuar në trupin e hollë 1/2" PEI për kompensimin automatik të temperaturës së matjeve të oksigjenit. Sonda HI764080 përdor vidë në kapakë të zëvendësueshëm me një membranë PTFE (Polytetrafluoroethylene) që zëvendësohet lehtësisht në fushë si dhe në laborator. HI7041S vjen së bashku me një tretësirë e koncentruar e mbushjes me klorur natriumi që përdoren me teknologjinë polarografike të tipit Klark. Me këtë teknologji, një tension i jashtëm aplikohet në katodë platini dhe anode argjendi për të vendosur një rrymë që është proporcionale me përqendrimin e oksigjenit në një tretësirë.

Lidhja e sondës 3.5 mm

Lidhja e një elektrode nuk ka qenë kurrë më e thjeshtë; pa fije te shumta, pa kunja të thyera thjeshtë një lidhës 3.5 mm.

 

edge-cradle-and-wall-mount

edge® është jashtëzakonisht i shumanshëm. Ai mund të përdoret në mënyra të ndryshme dhe në një shumëllojshmëri të mjediseve pa marrë hapësirën e një matësi tradicional.

Montimi në mur

Duke përdorur montuesin në mur ( të përfshirë), edge® mund të vendoset në një mur, duke shfytëzuar kështu hapësirën.

Mbajtësi I elektrodave

Edge® është i pajisur me një mbajtës për në banak të rregullueshëm , gjithashtu dhe të elektrodës sëivel për të ngarkuar dhe për të mbajtur edge® në mënyrë të sigurt në vend në këndin optimal të shikimit.

holding-edge-white-1

Edge® është jashtëzakonisht i hollë dhe peshon vetëm 8.8 oz., ka një jetëgjatësi baterie 8-orëshe, dhe hyrje usb të dyfishta.

Dy porte USB

Edge® përfshin një USB standarde për eksportimin e të dhënave me një usb dhe një port të dytë micro-USB për ju për t'u lidhur me një kompjuter për eksportin e skedarëve dhe për ngarkimin e buzëve® tuaja kur djepi nuk është në dispozicion.

Futja e të dhënave

edge® ju lejon të ruani deri në 1000 regjistrime të dhënash. Grupet e të dhënave përfshijnë lexime, të dhëna GLP, datë dhe kohë.

 

Specifikimet

SKU

HI2004-01

DO Saktësia (@25°C/77°F)

±1.5% e leximit ose ±1 shifër

Tretësira e DO - së

0.01 ppm (mg/L); 0.1% saturim

Kalibrimi DO

Një ose dy pikë në 0% (HI 7040) dhe 100% (ajër i ngopur me ujë)

DO Kompensimi i temperaturës

0.0 deri në 50.0 °C (32.0 deri në 122 °F)

Kompensimi i kripësisë

1 deri 40 g/L, 1 g/L

DO Kompensim lartësie

-500 deri 4000 m (me rezolucion 100 m)

Gama e temperaturës

-20.0 deri në 120.0 °C, -4.0 deri në 248.0 °F*

Rezolucioni i temperaturës

0,1 °C, 0,1 °F

Saktësia e temperaturës

±0.5°C, ±1.0°F

Sonda DO

HI764080 DO/temperature probe

Furnizimi me energji

Përshtatës VDC 5 (përfshirë)

Mjedisi

1 deri në 50°C (32 deri 122°F), RH max 95% jo kondensues

Dimensionet

203 x 140 x 12.7mm (8" x 5.5" x 0.5")

Pesha

250 g (8.82 oz)

Informacione*

Edge® HI2004 përfshin një mbajtës në banak dhe mur, kabllo USB, HI 764080 Dissolved Oxygen elektrode, HI 7041S tretësirë rimbushëse elektrode, 2 DO membranë kapak, 2 DO membranë kap o-unaza, 5 përshtatës VDC energjisë, dhe udhëzime.

Shënime të veçanta

* kufijtë e temperaturës do të reduktohen në kufijtë aktualë të sondave/sensorëve

Garancia

2 vjet

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara