SKU
HI7041M

Shishe e elektrolitit të sondës së tretur të oksigjenit (230 mL) - HI7041M

61,00 € 6.710,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 61,00 EUR (6.710,00 Lekë)

In stock

Zgjidhja e mbushjes së elektrolitit të sondës së oksigjenit të tretur HI7041M është zhvilluar për sondat polarografike të oksigjenit të tretur të Hanna-s. Të kesh zgjidhjen e duhur të elektrolitit është thelbësore për performancën e sondës tuaj të oksigjenit të tretur.

  • Bërë me kimikate të shkallës së reagentit
  • Furnizimi afatgjatë i elektrolitit

Detaje:

Elektroliti i sondës së oksigjenit të tretur HI7041M është projektuar për të rimbushur tretësirën e elektrolitit për sondat polarografike të oksigjenit të tretur. Teknologjia e sensorit polarografik bazohet në metodën e matjes polarografike Ross dhe Clark. Një sondë oksigjeni përbëhet nga një elektrodë platini dhe një elektrodë e fortë argjendi. HI7041M është një tretësirë e përqendruar e klorurit të kaliumit e mbajtur në vend mbi elektrodë nga një membranë PTFE (politetrafluoroetilen). Me teknologjinë polarografike, një tension i jashtëm aplikohet në katodën e platinit, anodën e argjendit, tretësirën e elektrolitit dhe membranën e përshkueshme nga gazi për të krijuar një rrymë që është proporcionale me përqendrimin e oksigjenit në një tretësirë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara