SKU
HI7609829-2

Sensori (galvanik) për Oksigjenin e Tretur për Matësin Portativ Multiparametrik HI9829 - HI7609829-2

323,00 € 35.530,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 323,00 EUR (35.530,00 Lekë)

In stock

HI7609829-2 është një sensor galvanik për oksigjenit të tretur për përdorim me njehsorin portativ shumëparametëror HI9829 të Hanna-s. Trupi i sensorit është i ndërtuar nga materiali i qendrueshëm ABS dhe përmban një dizajn membranore lehtësisht të zëvendësueshme. Membranat janë të ndërtuara nga HDPE dhe secili kapak vidhohet lehtësisht në sensor. Sensori HI7609829-2 përmban një katodë argjendi dhe një anodë zinku. Moduli i sensorit është i koduar me ngjyra për instalim dhe integrim të lehtë me sondën.

  • Kapakë membranash që zëvendësohen lehtësisht
  • Sensor galvanik
  • Sensori i koduar me ngjyra

Kapakë membranash që zëvendësohen lehtësisht

Membranat HDPE (Polietilen me densitet të lartë) përdorin një dizajn kapaku me vidë për mbushje të thjeshtë të elektrolitit dhe vendosje të lehtë në sensor.

Sensor galvanik

Sensori galvanik i oksigjenit të tretur nuk kërkon kohë kondicionimi ose ngrohjeje. Sensori është gjithmonë gati për të funksionuar duke lejuar që matjet të bëhen menjëherë.

Sensor i koduar me ngjyra

Sensorët janë të koduar me ngjyra që të përputhen me portat e sensorit në sondë për lidhje dhe identifikim të shpejtë, të zëvendësueshëm në terren, të tipit me vidë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara