SKU
HI7609829-1

Sensori për pH/ORP me Kryqëzim të Dyfishtë për Matësin Portativ Multiparametrik HI9829 - HI7609829-1

323,00 € 35.530,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 323,00 EUR (35.530,00 Lekë)

In stock

HI7698194-1 është një sensor i zëvendësueshëm i pH/ORP për përdorim me njehsorin portativ multiparametrik HI9829 të Hannë-s. Trupi i sensorit është i ndërtuar nga materiali PEI i qendrueshëm dhe përmban një dizajn kryqëzimi të dyfishtë prej qeramike. HI7609829-1 përmban një majë qelqi që ndjen pH me një kunj platini për ORP. Çdo modul është i koduar me ngjyra për instalim dhe integrim të lehtë me sondën.

  • Trupi i sensorit PEI
  • Kryqëzim i dyfishtë prej qeramike
  • Sensori i koduar me ngjyra

 

Trupi i sensorit PEI

Trupi i elektrodës PEI (polieterimid) është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe përdoret në matjet në terren për shkak të qendrueshmërisë së tij. Mbrojtja rreth majës së xhamit sferik minimizon thyerjen për shkak të përplasjes ose rënies aksidentale të elektrodës. Plastika PEI është një plastikë me cilësi të lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve të ashpra.

Kryqëzimi i dyfishtë prej qeramike

Një elektrodë me lidhje të dyfishtë ka një ndarje të brendshme që rrethon telin e referencës. Jonet e argjendit janë të pranishëm në elektrolitin e ndarjes së brendshme, e cila strehon telin e referencës Ag/AgCl; elektroliti jashtë kësaj ndarje është pa argjend. Dizajni i kryqëzimit të dyfishtë do të thotë që praktikisht asnjë argjend nga elektroda nuk hyn në mostër. Ky dizajn lejon matjen në aplikime ku jonet e argjendit në mostër janë të padëshirueshme ose ka të ngjarë të formohen precipitate argjendi në kryqëzim.

Sensori i koduar me ngjyra

Sensorët janë të koduar me ngjyra që të përputhen me portat e sensorit në sondë për lidhje dhe identifikim të shpejtë, të zëvendësueshëm në terren, të tipit me vidë.

Pin Sensing Platinum

Sensorët ORP duhet të jenë kimikisht inertë dhe të mos i nënshtrohen oksidimit ose reduktimit. Sipas projektimit, karakteristikat e duhura të sipërfaqes duhet të nxisin shkëmbimin e shpejtë të elektroneve, i njohur gjithashtu si një densitet i lartë i rrymës së shkëmbimit. Dy metale fisnike kanë provuar të punojnë mirë për këtë qëllim: platini i pastër dhe ari i pastër. Të dyja mund të përdoren në ndërtimin e sensorëve ORP. Sensori ORP HI7609829-1 është i ndërtuar me një kunj platini, i cili është mekanikisht i thjeshtë dhe i sigurt për t'u prodhuar.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara