SKU
HI99192

Matës për pH e Ujit të Pijshëm- HI99192

568,00 € 62.480,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 568,00 EUR (62.480,00 Lekë)

In stock

Projektuar për të sjellë thjeshtësi në testimin e pH të ujit të pijshëm, matësi i ujit të pijshëm HI99192 është projektuar për matjen e pH të ujërave të pijshëm. Sonda e specializuar FC2153 përmban një trup prej qelqi, majë qelqi sferike dhe nyjëzim të trefishtë qeramik duke e bërë atë ideal për testimin e pH të ujit të pijshëm dhe lëngjeve të tjera të forta jonike.

  • ±0.2 pH saktësi
  • Vjen me të gjitha tretësirat e nevojshme dhe bateritë- gjithçka që ju duhet për të filluar matjen menjëherë.
  • I projektuar për matjen e pH të ujërave të pijshëm.

Gjendja e sondave

Një tregues në ekran jep konfirmimin vizual se sonda juaj po punon më së miri.

Treguesi i ulët i baterisë

Bateritë e përfshira sigurojnë 1200 orë përdorimi të vazhdueshëm. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të ndizet për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, matësi do të mbyllet për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Fikje automatike

Veçoria auto-off mund të vendoset për të mbyllur matësin në 8 ose 60 minuta, ose mund të çaktivizohet në mënyrë që matësi të qëndrojë vazhdimisht i ndezur. Veçoria auto-off zgjat jetëgjatësinë e baterisë dhe kursim energjie nëse matësi lihet aksidentalisht ndezur.

Ndërtuar për të qenë i qëndrueshëm

I projektuar për t'u bërë ballë trokitjeve, rënieve së jetës reale, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Këto metra janë të mbrojtura kundër pluhurit dhe ndërhyrjes së ujit nga çdo drejtim.

Projektim portativ

I bërë për t'u përshtatur rehatshëm në dorën tuaj për testimin on-the-go, ekrani LCD shumë-velësh siguron lexime të pH dhe temperaturës nga çdo kënd dhe funksionimi i butonit të dyfishtë e modernizon procesin e testimit për çdo përdorues.

Sonde e cila aksesohet lehte

Një lidhës i Shpejtë “Connect DIN” e bën lidhjen dhe heqjen e sondave të thjeshtë dhe të lehtë.Mbulesa e gomës e mbron kabllon dhe siguron një vulë të shtrënguar në ujë pa u shtrembëruar.

 

 

Matjet tuaja kërkojnë vëmendje të hollësishme; po ashtu edhe elektroda juaj. HI99192  pH Meter përmban një sondë të zëvendësueshme FC2153 që është projektuar me kujdes posaçërisht për analizën e pH të ujërave të pijshëm.

Majë xhami sferike

Bulbi sferik i pH-së përmban një xham pH me rezistencë të ulët që përgjigjet shpejt ndaj mostrës (edhe në temperatura të ftohta).

Nyja e trefishtë

Numri i lartë i nyjeve siguron vazhdimësi dhe siguron matje të shpejtë dhe të ripërsëritshme pH (edhe në ujëra të ulët jonike).

Elektroda pH e rimbushme

Thjeshtë rimbush elektrolitin kur bëhet i ulët ose i ndotur për të ndihmuar në ruajtjen e saktësisë si dhe zgjatjen e jetës së elektrodës.

 

 

 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Matësi juaj i ujit të pijshëm pH është i pajisur me gjithçka që ju nevojitet për testimin e suksesshëm menjëherë jashtë kutisë.

 Buferi në trajtë bustine pH 4 & 7

Kur kryhet një kalibrim pH është e rëndësishme që të përdoren tamponët e saktë. Ne përfshijmë disa bufera për te nisur testimet. Bustinat një-përdorimshe janë të vulosur individualisht kështu që ju përdorni tampon të freskët çdo herë që ju kalibroni.

 Tretësira e përgjithshme e pastrimit (2)

PH Meter juaj vjen me tretësirë pastrimi që është krijuar për të mbajtur elektrodën tuaj të lirë nga grumbullimi dhe mbeturinat e gjetura në ujë. Ky kombinim i koncentruar detergjentësh pastron elektrodën tuaj pH shpejt dhe në mënyrë efektive në mënyrë që matësi juaj të qëndrojë në gjendje optimale.

 

Specifikime

Gama RH

-2.00 deri në 16.00 pH

Rezolucioni

0,01 % pH

Saktësia

±0.02 pH

Kalibrimi

automatik,  një ose dy pika me dy grupe tamponësh (standardi 4.01, 7.01,10.01 ose NIST 4.01, 6.86, 9.18)

Gama e temperaturës

-5.0 deri në 105.0°C / 23.0 deri në 221.0°F

Rezolucioni

0.1°C / 0.1°F

Saktësia

±0.5°C (deri në 60°C); ±1.0°C (jashtë) / ±1°F (deri në 140°F); ±2.0°F (jashtë)

Kompensimi i temperaturës

automatike nga -5.0 deri në 105.0ºC (23 deri në 221ºF)

mV Range

±825 mV (pH-mV)

Rezolucioni

4 mV

Saktësia

±1 mV

Specifikime shtesë

Sonda Elektroda FC2153 pH me sensor të brendshëm të temperaturës, me lidhës DIN dhe kabëll 1 m (3.3')

Lloji i baterisë

1.5V AAA (3 pcs.) / përafrimi. 1400 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh max 100%

Dimensionet

154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2")

Pesha

199 g (6.91 oz.)

Informacione

Çdo matës vjen së bashku me: • elektroda FC2153 pH me sensor të brendshëm të temperaturës, me lidhësin DIN dhe 1 m (3.3') kabllo • pH 4.01 & 7.01 bustinat buferike • HI700601 tretësirën e përgjithshme te pastrimit të elektrodës (2 sachets) • 10 mL beaker (1 pcs.) • Bateritë alkaline: 1.5V AAA (3 pcs.) • Kuti mbajtëse• Çertifikata e kalibrimit e matësit • Çertifikata e kalibrimit të sondës • Manuali i udhëzimit

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara