SKU
HI76320

Elektrodë me Dy Kunja Platini për HI903 - HI76320

437,00 € 48.070,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 437,00 EUR (48.070,00 Lekë)

In stock

Elektrodë me dy kunja platini

HI76320 është një elektrodë me dy kunja platini me trup qelqi për përdorim me sistemin e titrimit HI903 Karl Fischer. Çdo sensor është projektuar për zbulim të ndjeshëm, të saktë dhe të përpiktë.

  • Trup qelqi
  • Kunjë e dyfishtë platini
  • Lidhje BNC
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara