SKU
HI76330

Elektrodë me dy Pin platini për titrues HI904 - HI76330

471,00 € 51.810,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 471,00 EUR (51.810,00 Lekë)

In stock

Elektrodë me dy pine platini për titues HI904

HI76320 është një elektrodë me dy kunja platini me trup qelqi për përdorim me sistemin e titrimit HI903 Karl Fischer. Çdo sensor është projektuar për zbulim të ndjeshëm, të saktë dhe të saktë.

  • Trup qelqi
  • Kunj e dyfishtë platini
  • Lidhja BNC
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara