SKU
HI943500

Kontrollues Analog për EC me Hyrje të Drejtpërdrejtë nga Sonda Potenciometrike - HI943500

633,15 € 69.646,50 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 633,15 EUR (69.646,50 Lekë)

In stock

HI943500 është një kontrollues përcjellshmërie i montuar në panel, i krijuar për lehtësinë e përdorimit në një gamë të gjerë aplikimesh të proceseve industriale. Katër modele të ndryshme janë në dispozicion me diapazon të ndryshëm matjesh, për të përmbushur çdo kërkesë aplikimi.

  • Kompensimi automatik i temperaturës siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.
  • Katër modele të ndryshme janë në dispozicion me diapazon të ndryshëm matjesh.
  • Shfaq vlerat në LCD-në e lehtë për t'u lexuar me ndriçim të pasmë.

Nuk ka nevojë për një transmetues

Këta kontrollues lejojnë lidhjen e drejtpërdrejtë në një sondë përcjellshmërie potenciometrike (HI 7638) me një kabull deri në 20 metra të gjatë, pa përdorur asnjë transmetues.

Diagnostifikimi i vetëtestimit

I projektuar me funksione të integruara diagnostikuese për t'i mundësuar përdoruesit të kontrollojë dhe të zgjidhë problemet e instrumentit. Kontrollet e kryera bëhen përmes çelësave të panelit të përparmë dhe mund të përdoren për të izoluar shkakun e mosfunksionimit.

 

Treguesi vizual

LED në panelin e përparmë tregon statusin e funksionimit të komanduesit.

 

Kompensimi automatik i temperaturës

Kompensimi automatik i temperaturës (ATC) kryhet drejtpërdrejt nga sonda HI 7638 me sensor të integruar të temperaturës.

 

Ndërfaqe miqësore

Instrumentet janë të dizajnuara me një montim standard të panelit DIN me tastiera membranore në pjesën e përparme, një LCD të madh dhe me funksione auto-diagnostike

 

Dizajn i fortë

Një strukturë transparente, e papërshkueshme nga spërkatjet mbron panelin e përparmë

 

Specifikimet

sku 

HI943500 

EC Intervali

HI943500A: 0.0 në 199.9 mS/cm 
HI943500B: 0.00 në 19.99 mS/cm 
HI943500C: 0 në 1999 µS/cm 
HI943500D: 0.0 në 199.9 µS/cm 

EC Rezolucioni

HI943500A: 0.1 mS/cm 
HI943500B: 0.01 mS/cm 
HI943500C: 1 µS/cm 
HI943500D: 0.1 µS/cm 
 

EC Saktësia (@20°C/68°F) 

±2% F.S 

Kompensimi i temperaturës 

automatik, 0 në 60°C (32 në 140°F), me β=2%/°C 

Kalibrimi 

manuale, me dy pika

Dalja e Regjistruesit

4 deri në 20 mA (i izoluar)

Rele e pikës së caktuar

I izoluar, 2A, Maks. 240V, rezistente

Sonda

HI7635 për aplikime në linjë ose HI7638 për rezervuar (nuk përfshihet)

Furnizimi me energji elektrike

115 ose 230 Vac ±10% (e zgjedhur nga përdoruesi); 50/60 Hz

Releja e alarmit

ngarkesë, 1 000 000 goditje

Mjedisi

-10 deri në 50°C (14 deri në 122°F); RH 95%

Shtojca

DIN 43 700, 144x72 mm (5.7x2.8"), alumini i zi i anodizuar; para dhe mbrapa me plastikë ABS rezistente ndaj goditjeve dhe mbulesë transparente

Dimensionet

141 x 69 mm (5.6 x 2.7") 

Pesha

1 kg (2.2 lb.) 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara