SKU
HI76303

Sondë konduktiviteti për përdorim me HI2315 - HI76303

345,00 € 37.950,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 345,00 EUR (37.950,00 Lekë)

In stock

HI76303 është një sondë konduktiviteti platini, me katër unaza me sensor temperature të ndërtuar që funksionojnë mbi një gamë të gjerë nga 0.00 μS/cm deri në 199.9 mS/cm me një saktësi të plotë të ±1%.

  • Për përdorim me matësin e përçueshmërisë HI2315
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara